„Nyugdíjig” maradna az Inter ásza

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 22. 09:10
A Málagával hírbe hozott Lúcio nem akar Spanyolországba igazolni, de elképzelhető, hogy kudarcba fullad mostani terve. A 2002-ben világbajnok brazil labdarúgó ugyanis „nyugdíjig” szóló szerződést akar kicsikarni az Internazionalétól.


A 33 éves védő ugyan alapembernek számít a Milánóiaknál, de kora miatt egyre többet beszélnek az utódlásáról. A rutinos játékos azonban meg sem hallgatja ezeket a híreszteléseket.

„Az Interben akarok maradni! De csak abban az esetben, ha 2014-ig meghosszabbítják a szerződésemet” – jelentette ki Lúcio.

Na éppen ez az! A nemzetközi futballban alig kötnek ilyen hosszúságú megállapodást korosodó futballistákkal, még akkor sem, ha az érintett a világ legjobbjai közé tartozik a posztján.

„Hiszek az Interben, biztos vagyok abban, hogy a klub ismét nyerő csapatot épít. Massimo Morattinak bíznia kell bennem, nem szabad a korommal foglalkoznia. Még mindig erős vagyok, éhes a sikerre.”

Lúcio 2009-ben a Bayern Münchenből igazolt az Internazionaléhoz, amellyel tavaly Bajnokok Ligáját is nyert. Kulcsembernek számít, de nemrég mégis felvetődött, Spanyolországba igazolhat.

„Nem megyek a Málagához, nem azt nézem, hogy egy jól fizető utolsó szerződést kössek. Ismétlem: nagy trófeákat akarok még nyerni, biztos vagyok abban, hogy meg tudok állapodni az Interrel” – jelentette ki a brazil klasszis.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu