Nyolcgólos Real-karácsony a kupában

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 22. 23:50
VIDEÓ! Gálaelőadást rendezve, szabályos „atomfocit" játszva nem kevesebb mint nyolc gólt rámolt be a Real Madrid annak a Levanténak a Király Kupa-nyolcaddöntő első felvonásán, amellyel a bajnokságban szeptemberben 0-0-ra volt képes. Karim Benzema és a betegségéből felgyógyult Cristiano Ronaldo triplázott, rajtuk kívül Mesut Özil és Pedro León volt eredményes, így nem akármilyen módon zárta 2010-et az fővárosi együttes.


KIRÁLY KUPA, NYOLCADDÖNTŐ, 1. MÉRKŐZÉS:
REAL MADRID-LEVANTE 8-0 (4-0)
Madrid, Santiago Bernabéu. Vezette: Álvarez.
REAL MADRID: Casillas - Lass, Albiol, Pepe, Marcelo - Xabi Alonso, Granero (M. Diarra 75.) - Özil (Pedro León 75.), Di María, Ronaldo - Benzema (Morata 77.). Vezetőedző: José Mourinho. Cserepad: Morata, León, Juanfran, Diarra, Garay, Adán, Carvalho.
LEVANTE: Munúa - Cerra, Ballesteros, Robusté, Del Horno - Sergio (R. Suárez 57.), X. Torres - Munoz, Stuani (Caicedo 46.), Juanlu (Valdo 71.) - Jordá. Vezetőedző: Luis García Plazá. Cserepad: Jordá, Stuani, X. Nadal, R. Suárez, Valdo, Venta, Larrea, Nano, Garabato, Juanfran.
Gólszerző: Benzema (6., 32., 69.), Özil (10.), Ronaldo (45., 73., 74.), Pedro León (89.)
Sárga lap: Albiol (22.), Pepe (28.), Di María (31.), Granero (44.), Benzema (56.) ill. Munúa (11.), Cerra (18.), Juanlu (53.), Robusté (56.), Del Horno (75.)
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
TOVÁBBI SZERDAI EREDMÉNYEK:
Atlético Madrid-Espanyol 1-0 (Simao 33. - 11-esből, Piros: Reyes 42. ill. Bonilla 67.)
Real Betis (II.)-Getafe 1-2 (Molina 87 - 11-esből, ill. Miku 27., Pinilla 35.)
Sevilla-Málaga 5-3 (Negredo 11., 32., Romaric 66., 80., Capel 82., ill. Rondon 19., 26.,  Abeyie 41.)
Almería-Mallorca 4-3 (Ulloa 7., 28., 72., Uche 67., ill. Guzman 22., Castano 44., Webo 88.)
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ÖSSZEFOGLALÓ:
Miután a Barcelona kedden nem rúgott gólt, szerdán a Real Madrid nyolcat vágott! Mégpedig annak a Levanténak, amely szeptemberben a La Liga 5. fordulójában kiállta a királyi rohamokat és 0-0-ra végzett a Mourinho-legénység ellen.

Hogy ez nem sikerül, az már a 6. percben bizonyossá vált, amikor az összesen ötször a hálóba találó (kettőt nem adtak meg) Benzema gondoskodott, aki az év végére nagyszerű formába lendült, és az Auxerre elleni BL-meccs után ismét triplázott.
A vendégek a második félidő derekát eltekintve térfelükről alig-alig tudtak kijönni, a vasárnap akadozó hazai támadóegység ezúttal olajozottan üzemelt, tarhatatlan volt a  szinte percenként veszélyeztető és jól összejátszó Di María-Ronaldo-Özil-Benzema négyes.
A portugál szereplése sokáig kérdéses volt, ám meggyógyult mandulagyulladásából, ha pedig már pályára lépett, akkor mesterhármassal tette le névjegyét, de a szerdai győzelem inkább szólt a csapatról, mint az aranylabdásról.

A Real emlékezetesen zárta 2010-et, utoljára hasonló mennyiségű gólt 2008-ban rúgott, akkor Rafael van der Vaart mesterhármasával, Raúl duplájával, Higuaín és Robben találatával 7-1-re verte a Sporting Gijónt.
--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
ÉLŐ KÖZVETÍTÉS:
90.: Nincs hosszabbítás - érthető. 8-0 a vége!
89.: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLL!!! Morata lapos lövését Munúa hárította, a labda éppen Pedro León elé került, akinek nem volt nehéz dolga, ő adta meg a kegyelemdöfést! 8-0.
85.: Del Horno lőtt, majd kapott görcsöt, Iker Casillas húzta ki a lábát.
82.: A lelátón feltűnt Kaká, aki szombaton először edzett társaival, és az új évben már csapata segítségére lesz!
81.: Utoljára 2008. szeptember 24-én rúgott hét gólt a Real Madrid, akkor Rafael van der Vaart mesterhármasával, Raúl duplájával, Higuaín és Robben találatával 7-1-re verte az együttes a Sporting Gijónt. 
79.: Felállva, hullámozva ünnepel a Bernabéu közönsége, igazi gálaelőadást láthatnak a jelenlévők!
77.: Benzema vastaps közepette hagyta el a pályát, Morata váltotta. 
75.: Kettőt cserélt gyorsan Mourinho: Granero és Özil le, Pedro León, M. Diarra be.
74.: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLLLL!!! A középkezdés után labdát szereztek a királyiak, a bal szélen Benzema tálalt Ronaldo elé, aki most a másik oldalról mattolta szegény Munúát! Nehéz szavakat találni erre a játékra! 7-0.
73.: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!! Di María ziccerben mehetett Munúára, aki bravúrral kiszedte a labdát az argentin alól, ám a középpályás utánament, az alapvonalnál begyűjtötte, majd Ronaldónak gurított vissza, aki kegyetlen erővel tüzelt a jobb felsőbe. 6-0.
71.: Juanlu le, Valdo be.
70.: A francia válogatott ma már ötödször talált a kapuba, igaz abból kettőt les miatt nem adtak meg.
69.: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLL!!! Nagyon érett már, Di María futott üresbe a jobb oldalon, a tizenhatos sarkáról két védő felett zseniálisan emelt középre, ahol Benzema kapásból helyezett a kirontó Munúa mellett a hálóba. 5-0.
63.: Del Horno hagyta kinn a lábát alaposan a meginduló Di María előtt, amilyen ütemben eddig osztogatta a sárgákat Álvarez, fel kellett volna neki mutatnia a másodikat és leküldeni a gyepről a védőt.
61.: Egy perccel később ugyanott Ronaldót kapták el lesen - ez is nagy helyzet lehetett volna.
60.: Benzema kapott labdát a bal szélen, majd éles szögből szépen a hosszú lőtt, ám lesről tette, második gólját vette el a játékvezető.
57.: Sergio helyén Rubén Suárez a pályán.
56.: Végül a francia kapott sárgát, ahogy a spanyol védő is, az már csak hab a tortán, hogy a csatár előbb reklamált, utána kezdte el nagyon fájlalni orrát.
55.: Benzema orrát fogja, egy ütést kapott Robustétól, Mourinho a pálya széléről hevesen reklamál, meglátjuk mi lesz ebből az egészből...
54.: Del Horno az újabb figyelmeztetett.
53.: Lassot rúgta fel Juanlu egy sárgáért cserébe.
52.: A Real Madrid második a bajnokságban 41 ponttal, kettővel a Barcelona mögött, a Levante a 16. helyet foglalja el 15 egységgel.
51.: Benzema úgy négy ember között passzolt jó ütemben Ronaldónak, aki üresre játszotta magát, ballal lőtt, de beleléptek.
50.: Özil lódult meg a jobb szélen, szerelték és mintha róla ment volna ki a labda, ennek ellenére szöglet.
46.: Egy csere volt a félidőben:  Caicedo érkezett Stuani helyére.
46.: A Real indította útjára a labdát a második félidőben.
23:00: Ha lemaradtál a gólokról, lejjebb immár mind a négyet megtekintheted!
22:51: Ami ma eddig négyszer sikerült a Realnak, az kedden a Barcelonának egyszer sem. Részletek lejjebb!
KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Bilbaói ünnep a Nou Campban
Hiába támadta végig a Barcelona a labdarúgó Király Kupa nyolcaddöntőjének első mérkőzését, az Athletic Bilbao végigvédekezte azt, így játékosai a 0-0-s döntetlent egyértelmű sikerélményként élhetik meg. Jószerével helyzete sem...
Tovább a teljes cikkhez »
45+2.: Vége a félidőnek.
45+1.: Egy perc a hoszabbítás.
45.: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLLL!!! Atomfoci!!! Marcelo ugratta ki a bal oldalon teljesen üresen álló Benzemát, az eddig duplázó csatár a kapu felé indult, ám lövés helyett előzékenyen kiszolgálta az ötösre befutó Ronaldót, aki az üres kapuba helyezett. 4-0.
44.: Granero lerántásért már a mérkőzés hatodik sárga laposa.
41.: Di María lapos beadására Benzema a labdát az égbe bombázó védőjének odalépve érkezett, szabadrúgás kifelé.
39.: Újabb nagy fővárosi helyzet maradt ki: Granero lövését Munúa jobbra ütötte, Benzema és Özil sem tudott időben reagálni, így elmaradt a negyedik gól.
38.: Szusszanhattunk pár percig az eddig elképesztően lüktető mérkőzésen, addig is míg nincs akció, nézzétek meg a Real Madrid első két gólját videón!
32.: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLLLLL!!! Özil saját térfeléről indított, Cerra elvétette a labdát, amely így tökéletes lett Benzemának, a francia kicselezve Munuát jobbról az üres kapuba gurított. 3-0.
31.: Az argentin nem hagyott elvégezni egy szabadrúgást, sárga lap.
30.: Di María indult meg jobbról, befelé húzott, elment három ember mellett, majd fölé ágyúzott.
30.: A kezdeti egykapuzás után felbátorodt a Levante, amely egy-két veszélyes akciót is vezetett, de kétségtelenül a Real irányít!
28.: Balról bekanyarodó szögletnél Pepe borzasztóan könyökölte le ellenfelét, a vendégek legnagyobb felháborodására, megúszta sárgával.
27.: Ronaldo nagyszerű passzából Benzema ziccerben lőtt, Munúa lábbal hárított.
26.: Cerra jobb oldali beívelését Juanlu Jordá elöl fejelte el, így elmaradt a veszély.
23.: A 22 méterről elvégzett szabadrúgást Sergio a sorfalba lőtte, a kipattanót Casillas fogta.
22.: Most a Levante lódult meg, Albiol csúnya szerelését Caicedo bánta, a spanyol pedig sárgát kapott.
21.: További négy mérkőzést rendeztek a kupában szerdán, amelyeken összesen 19 találat született. Tekintsd meg fentebb az eredményeket!
20.: Nagyobb volt a füstje, mint a lángja, az aranylabdás a sorfalba vágta a labdát.
19.: Miközben a sorfalat állítgatták, Marcelo cserélt mezt.
18.: Kontrázott a Real, Özil iramodott meg a jobb szélen, a középen érkező Ronaldóhoz tett, aki csúnyán elkaszált Cerra, a tizenhatos vonaláról következik szabadrúgás.
16.: Talán először nézett szét a Real térfelén a Levante, sőt szögletig jutott el!
15.: Bal oldali szögletből fejelték a labdát az ötösre, ahol Xabi Alonso tüzelt jóval fölé.
14.: A portugál jobb felső vette célba, Munúa vetődve mentett szögletre.
14.: Térfeléről nem tud kijönni a Levante, most Ronaldo készül szabadrúgáshoz veszélyes helyről, a kaputól 22 méterre, jobbra.
11.: Munúa egyre csak reklamált, hogy Ronaldo szabálytalansággal szerzett labdát a gól előtt, így besárgult. 
10.: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLLL!!! Ronaldo robogott el a bal szélen, tökéletes ütemben gurított keresztbe, a kaputól 10 méterre Özil a kirontó Munúa mellett eltolta a labdát és az üres kapuba helyezett. Nehéz este elé néznek a vendégek... 2-0.
7.: Gyönyörű találatot szerzett a francia, a királyiak pedig hat perc alatt áttörték a szeptemberben tökéletest nyújtó levantei védelmet.
6.: GÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓÓLLLLLLLLLLLLLLLLL!!! Ami nem sikerült Benzemának négy perce, az most igen! Egy rövid hátrapasszra csapott le, megindult a jobb szélen, befelé fordult, megcsinálta a cselt az alapvonal felé, majd 10 méterről Munúa mellett a hálóba gurított. 1-0.
2.: A labda a levantei hálóban zseniális Ronaldo sarkazást követő Benzema-lövés után, de érvénytelen.
1.: Elkezdődött a mérkőzés.
22:00: A hazaiak tiszta fehér, a vendégek kék-piros szerelésben a gyepen.
21:57: A csapatok a pályán, máris kezdődik a mérkőzés.
21:20: Köszöntjük kedves Olvasóinkat, 22 órától az a Levante ellen lép pályára a Real Madrid, amely szeptember 25-én a La Ligában pontot csent az együttestől. Jó szórakozást kívánunk!
KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Kifogott Ronaldóékon a Levante!
Nem bírt a Levantéval az 5. forduló előtt még listavezető Real Madrid! A Blancók sokkal többször kerültek ugyan helyzetbe újonc ellenfelüknél, de a befejezést mindannyiszor elrontották, így végül meg kellett elégedniük az egy...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu