Nincs maradása Balotellinek az Interben

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 26. 15:48
Öri-hari lett a vége, úgy tűnik, José Mourinho és Mario Balotelli között egy életre megsavanyodott a viszony. A Roma ellen készülő Interből ezúttal is kimarad a fegyelmezetlen zseni, aki pénteken már nem is edzett együtt a többiekkel. A vezetőedző nem bocsátott meg a szemtelen játékosnak, aki így sorozatban ötödik meccsét hagyja ki.


Erre szokták azt mondani, aki túl magasan hordja az orrát, az előbb-utóbb orra bukik, meg azt is, hogy az erősebb kutya b***ik. Nos, előbbi Balotelli lenne, míg utóbbi a futballista főnöke, Mourinho.

A 16-szoros olasz U21-es válogatott csatár békülni ment péntek reggel a csapat edzésére, nem sokkal dél előtt mégis faképnél hagyta társait, amikor feldúltan távozott a Appiano Gentile edzőközpontból.

Mourinho nem enged a negyvennyolcból és következetesen elutasítja Balotellit. A portugál tréner nem viseli el a linkeskedést és a pimaszságot. A maga módján pedig büntet.

Kis túlzással, Balotelli lassan már nem is tudja, milyen az Interben futballozni, hiszen sorozatban ötödik mérkőzésén marad távol. Olasz értesülések úgy vélik, ezzel véget is ért a két fél kapcsolata.

Balotelli korábban csak ténfergett az egyik edzésen, Mourinho figyelmeztette, de a játékos tovább tötymörgött. Az edző az öltözőben folytatta az oktatást, de ez sem talált célba. Balotelli a minap egy Milan-mezt is magára öltött poénból, ez pedig már mindennek a teteje volt a szakember olvasatában. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu