„Neymar kérjen bocsánatot!”

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 30. 16:17
Noha Neymar a skót szurkolókat vádolta azzal, hogy banánt dobtak felé, kiderült: egy német turista ragadtatta el magát. A brit drukkerek követelik a brazil csatártól, hogy kérjen bocsánatot vagdalkozásáért.


 

Neymar két góljával egyértelműen a brazil-skót barátságos mérkőzés hőse volt, mikor azonban a második találatát ünnepelte, egy banánt hajítottak felé.

A támadó a lefújás után felháborodva nyilatkozott, és elmarasztalta a skót szurkolókat, akik szerinte bőrszíne miatt pécézték ki maguknak, és pfujolták kilencven percet át.

Időközben viszont fény derült rá, hogy egy német turista dobta be a pályára a majmok kedvenc eledelét a londoni Emirates-stadionban. A megvádolt drukkereknek megszólalt az igazságérzetük.

„Örülünk neki, hogy ismét tiszta a nevünk. Neymartól azonban várjuk a bocsánatkérést. Az a harmincezer skót szurkoló megérdemelné, aki kint volt a találkozón.”

A Tartan Army nevű ultracsoport a skót szövetségnek már megfogalmazta levelét, melyben kérte, vegye fel a kapcsolatot a brazil kollégákkal, illetve a meccset lekötő Kentaróval az ügy megnyugtató tisztázása érdekében.


KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Banánt dobtak be az „új Pelének”
Először mutatta meg a világnak tudását a Brazíliában már évek óta Pelé méltó utódjaként tisztelt Neymar, a Santos futballvirtuóza vasárnap délután Londonban. Az ő duplájával győzött Skócia ellen a selecao, de a csatár öröme...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu