Németország: Ivan Klasnic nem kér többet a brémaiakból

Szerző: shLétrehozva: 2008. június 24. 11:24
Ivan Klasnic nem tér vissza Brémába a jelenleg klub-nélkülinek tekinthető csatár. A horvát válogatott labdarúgó minden bizonnyal Portugáliába, az FC Portóhoz ír alá.


A drámai küzdelemben, a labdarúgó Európa-bajnokság negyeddöntőjében búcsúzó Horvátország esetében máris átvette a főszerepet az egyes játékosok átigazolásainak hírei. A törökök ellen a mérkőzés 119. percében még vezetést szerzett támadó Ivan Klasnic például rendkívül határozott.

 

A jelenleg klub-nélkülinek tekinthető, korábban két vese-transzplantáción átesett csatár határozottan fogalmazott.

 

„A Werderhez már biztosan nem térek vissza, ott elég volt már a futballból” – beszélt érzéseiről Klasnic a horvát sajtóban.

 

Vele kapcsolatban is szinte már könnyebb lenne felsorolni azon francia, német, skót és spanyol egyesületek nevét, ahol még nem merült fel a neve. A legkomolyabbnak jelen pillanatban mégis a portugál FC Porto érdeklődése tűnik, ahol a klub elöljárói sem tagadták a hírt.

 

S hogy ne maradjon ki a horvát vonal sem, a Dinamo Zagreb-nál is komolyan keresik annak módját, lenne-e lehetőség arra, hogy a Horvátországban soha nem játszott labdarúgót Zágrábba csábítsák. Csak a rend kedvéért érdemes leírni, hogy Tomo Sokota, Igor Biscan és Bosko Balaban esetében sikerült horvát földre csábítani a jóval színvonalasabb bajnokságban megfordult játékosokat.

 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu