Nem kell a magyar ifjonc a Feyenoordnak

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 10. 15:57
Gyorsan befejeződött az ex-újpesti magyar csatár rotterdami pályafutása: a Feyenoord szakmai vezetői kedden közölték Simon Krisztiánnal, hogy nem tartanak rá igényt a következő szezonban.


A nagy múltú klub idén télen szerződtette a 20 éves labdarúgót, aki a VfL Hoffenheimhez is mehetett volna a Bundesligába. De tartotta magát szavához, mert korábban elígérkezett a Feyenoordhoz.

Martin van Geel technikai igazgató és Mario Been vezetőedző kedden személyes beszélgetésen közölte döntését Simonnal. A fiatal csatár mellett a klub nem hosszabbítja meg Luigi Bruins, Tim de Cler és Rob van Dijk lejáró szerződését. Simon mellett két másik kölcsönjátékos, Marcel Meeuwis és Sören Larsen sem maradhat.

A hat futballista elengedését a klub anyagi helyzetével magyarázza a szakmai stáb.

Simonékat a szurkolók előtt hivatalosan is elbúcsúztatja a Feyenoord, hogy legalább ez javíthassa a távozók hangulatát. A magyar futballista eddig nyolc találkozón szerepelt, gólt nem szerzett. A Feyenoordnak opciós joga volt a csatárra.

A nagy múltú rotterdamiak évek óta anyagi problémákkal küszködnek, az „elszegényedés” az eredményeken is meglátszik. A Feyenoord már nem számít élcsapatnak, a mostani szezonban egy fordulóval a befejezés előtt a 10. helyen áll.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu