"Nem esne nehezemre elhagyni a Barcát!"

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 28. 17:31
Kissé talán meglepő nyilatkozatot tett Dani Alves az El Mióundo Deportivónak. A Barcelona brazil válogatott szélsővédője azt mondta, hogy ha számára kedvezőtlen szerződést tesznek elé, akkor nem átallja elhagyni a katalánokat.


Dani Alves bízik abban, hogy hamarosan hosszabbíthat a Barcelonánál, de akkor sem esik kétségbe, ha nem sikerül megegyezniük a folytatásról. A 27 éves, 43-szoros válogatott dél-amerikai focista 2008-ban érkezett Barcelonába, akkor 32 millió eurót fizettek érte a Sevillának.

Jelenleg is érvényben lévő szerződése 2012 nyarán jár le a gránátvörös-kékeknél, a klubnál ugyanakkor kijelentették, nagyon szeretnék, ha 2015-ig őket szolgálná. Azóta lezajlott már néhány tárgyalás, közelebb viszont nem kerültek egymáshoz az illetékesek.

"Célom, hogy kitöltsem a szerződésemben foglalt, 2012-ig szóló időszakot a Barcelonánál - kezdte a jobbhátvéd. - Ha a klub úgy gondolja, hogy hasznára lehetek, akkor tovább maradok. Ha nem így vélekednek majd, akkor továbbállok. Semmi baj, ez a futball."

"Anno a Sevillából jöttem Barcelonába, ha kell, akkor innen is elmegyek. Nem esne nehezemre elhagyni  Barcát. Persze, szeretnék maradni, amíg csak lehet, ezért dolgozom kőkeményen minden nap. Bízom benne, hogy megegyezünk, bár e pillanatban igen távol vannak egymástól a nézőpontok. Csak azt szeretném, ha annyit kapnék, amennyit valóban érek."

Alves azonban tagadta, hogy a közeli jövőben elmenne Katalónia ékkövétől. Angliai megkeresésekről lehetett hallani vele kapcsolatban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Tartalékosan is erős volt a Barca
GÓLVIDEÓK! Messi, Xavi, David Villa, Iniesta, Busquets, Puyol, Piqué, Dani Alves, és Valdés nélkül indult harcba a Barcelona a spanyol Király Kupában, de még tartalékosan is túl erős volt a szimpatikusan küzdő, néhol még...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu