MU: a B-terv, ha nem jön Nasri, Sneijder

Szerző: shLétrehozva: 2011. július 6. 13:13
Sir Alex Ferguson és a Manchester United felkészült arra, hogy a városi rivális City ellenében veszíthet a Samir Nasri és Wesley Sneijder megszerzésért zajló átigazolási csatában! Angol lapértesülés szerint már meg van a B-terv, de ennek kárvallottja is lehet a mostani keretben …


 

Az MU hetek óta próbálkozik a középpálya megerősítésével, egyelőre csak a szélső Ashley Young érkezése a biztos. De Paul Scholes visszavonulása és Owen Hargreaves elengedése miatt belső emberre is szükség lenne, arra a helyre nézte ki Ferguson Nasrit és Sneijdert.

Mindketten klasszisok, emiatt komoly pénzbe kerülnek. A Vörös Ördögök készen állnak az utalásra, de helyzetük nem a legjobb. Ennek oka, hogy a dúsgazdag Manchester City is szívesen látná a két sztárt, állítólag Nasrival már meg is egyezett.

Ferguson azonban nem akarja elszalasztani a lehetőséget a középpálya megerősítésére, így B-tervet készített. De szó sincs arról, hogy új kiszemeltje lenne!

A Bayern München erősítő Bastian Schweinsteigert már korábban is szerette volna megszerezni a skót menedzser, de a német futballista néhány hónappal ezelőtt meghosszabbította szerződését. Ferguson azonban reméli, el tudja csábítani Angliába a klasszist, jelentősen összeget szánna az üzletre.

Sőt! A Manchester United a legutóbbi szezon hajrájában általában mellőzött Dimitar Baerbatovot is átengedné a bajoroknak Schweinsteigerért cserébe. A bolgárt amúgy is örömmel látná soraiban a müncheni együttes, de nagy kérdés, érte cserébe elengedné-e egyik legkiválóbb játékosát …

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu