Mourinho undorodik a Barca világától

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 28. 10:14
José Mourinho szerint, ha a Barcelona meg is nyeri a Bajnokok Ligáját, győzelmét beárnyékolja az a „botrány”, amely szerda este a Bernabéuban történt. A Real mestere falhoz állította a bírókat, akik „sorozatosan a katalánok javára tévednek”. Pep Guardiola tudomást sem vesz a Special One-ról.


 

A Barcelona minden idők egyik legdurvább Clásicóján gyűrte le szerda este a Real Madridot, és jutott be szinte biztosan a Bajnokok Ligája döntőjébe.

Pepét kiállította a játékvezető, Sergio Ramosnak pedig sárga lapot adott, aki így kihagyja az idegenbeli visszavágót.

José Mourinhót reklamálás miatt felküldte a lelátóra a bíró, Wolfgang Stark – és hogy mit mondott neki előtte a portugál?

„Semmit sem mondtam neki, csak nevettem és tapsoltam. Ha elmondom azt, amit erről az egészről gondolok, véget ér a pályafutásom. Undorodom ettől a világtól, de ebben kell élnem” – mondta sajtótájékoztatóján a szakvezető.

„Csak egy kérdésem van: miért? Miért Övrebö (Chelsea-Barcelona a 2009-es elődöntőben), Busacca (Barcelona-Arsenal az idén) és Stark? Mindig ugyanaz a nóta. Fantasztikus csapat (a Barcelona), de miért nem a Chelsea jutott a döntőbe? Tavaly miért csak a csoda mentette meg az Intert?”

Mourinho elmondta, közvetlenül a kiállítás előtt be akarta cserélni Kakát Lassana Diarra helyére, de Pepe leküldése átírta a meccs teljes forgatókönyvét – ami szerinte nem vet túl jó fényt Guardiolára.

„Fantasztikus edző, de a Stamford Bridge-i botrány kellett hozzá, hogy BL-t nyerjen (2009-ben). Most a Bernabéu-botrány segítheti hozzá.”

A portugál úgy nyilatkozott, semmi esélyt nem lát a Real Madrid továbbjutására, és egyúttal gratulált a katalánoknak.

Guardiola nem tartotta válaszra sem érdemesnek Mourinhót, inkább saját csapatát méltatta.

„Egy lépésre vagyunk a döntőtől, de még nem vagyunk ott a Wembley-ben. Tiszteljük a Real Madridot, nem becsüljük le.”

„Nagyon jó meccset játszottunk, a mi akaratunk érvényesült. Arra külön büszke vagyok, hogy a keretünkből tizenketten is megjárták a Barcelona akadémiáját. Hatalmas dolgot vittünk véghez” – értékelt a sikerkovács.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ronaldo is a játékvezetőre mutogat
Cristiano Ronaldo – José Mourinhóhoz hasonlóan – a bírót okolja azért, hogy a Real Madrid esélyei minimálisak a döntőbe jutásra. A királyiak aranylabdása furcsának találja, hogy a játékvezetői ítéletek rendre a Barcelonának...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Messi zseni – újabb Barca-MU döntő?!
A Barcelona lényegében bejutott a Bajnokok Ligája fináléjába, miután 2-0-ra nyert a Real Madrid otthonában az elődöntő első meccsén. Lionel Messi duplázott, megint megmutatta, miért kapta meg kétszer az Aranylabdát. Pepét...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu