"Mourinho szerint Ferguson elárulta őt"

Szerző: SHLétrehozva: 2013. szeptember 26. 14:45
Egy spanyol újságíró azt állítja most megjelent könyvében, hogy José Mourinho, még a Real Madrid edzőjeként teljesen kiborult, mikor a mentorának tartott Sir Alex Ferguson nem őt, hanem a "nyeretlen" David Moyes-t nevezte meg utódjaként a Manchester United élén.


 

Sosem volt titok, hogy Sir Alex Ferguson és José Mourinho mindig is jó kapcsolatot ápolt egymással, mióta a portugál 2004-ben a Premier League-ben vállat állást, és nem egyszer hangoztatta, hogy nemcsak ellenfelének, hanem barátjának és mentorának is tekinti a skótot.

Nyáron az utóbbi évek egyik legnagyobb változása következett be az Old Traffordon, 26 és fél év után Fergie lemondott. Utódjaként Davis Moyes-t, az Everton menedzserét jelölte meg, de sokáig pletykáltak arról, hogy esetleg Mourinho ülhet le a United kispadjára.

Diego Torres spanyol újságíró most megjelent, a "Felkészülni a vereségre" című könyvében elárulja, hogy ezt a portugál maga is nehezményezte. "Mourinho biztos volt abban, hogy ő és Ferguson igazi jóbarátok" - idéz az El País spanyol napilap a műből.

"Azt gondolta, hogy mivel számos trófeát nyert már, ő lesz az első számú jelölt a Manchester United kispadjára. Szabályosan sokkot kapott, mikor meghallotta, hogy David Moyes-t választották. Ordítani kezdett: 'Moyes semmit sem nyert!'"

"Szerintem ezek voltak a portugál szakember legszégyenletesebb pillanatai a Real Madrid edzőjeként." José Mourinho nyáron visszatért Angliába, ahol visszatért a Stamford Bridge-re, és a Chelsea menedzsere lett.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Hivatalos: Sir Alex Ferguson befejezte
Szerda reggel bombaként robbant a hír, hogy Sir Alex Ferguson, a Manchester United 71 éves menedzsere szezon végén feláll a kispadról, ahol majdnem 27 évet töltött. Ezt később hivatalos közleményben ő maga is megerősítette....
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Mourinho: hiányozni fog nekünk Ferguson
José Mourinho, a Real Madrid trénere a szezon végi spekulációk szerint vissza fog térni Angliába, a Chelsea élére, de azt elmondta, hogy a legjobban kollégája és barátja, Sir Alex Ferguson, a Manchester United 26 és fél év után...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu