Mourinho jól ismeri a Clásico bíráját

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 2. 10:21
Franck de Bleeckerét jelölte ki az UEFA játékvezetőnek a keddi parázsnak ígérkező Barcelona-Real Madrid Bajnokok Ligája elődöntő visszavágójára. José Mourinhónak tavaly már volt gondja 44 éves bíróval.


A belga sípmester fújta ugyanis a Barca-Inter elődöntős csata második felvonását is, amikor kiállította Thiago Mottát, igaz a portugál tréner vezette olaszok megúszták 1-0-s vereséggel és bejutottak a fináléba.

A rutinos De Bleeckere 1994 óta bíráskodik hazájában, 1998 óta FIFA-játékvezető. A 2010-es világbajnokságon négy mérkőzést dirigált, a Bajnokok Ligájában tíz szezon alatt 43-at, ebben a szezonban ez lesz számára az ötödik találkozó.

Ő vezette a Chelsea-Marseille (1-0), a Hapoel-Schalke (2-1), a Partizan-Sahtar (0-3) és a Tottenham-Milan (0-0) összecsapásokat, a középső kettőn 6-6 sárgát osztott ki, összesen 18-at, piros lapot még nem mutatott fel ebben a BL-idényben. 

Munkáját a várhatóan rendkívül feszült rangadón Walter Vromans, Mark Simons (partjelzők), továbbá Serge Gumienny, Luc Wouters, illetve Peter Vervecken segítik.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Portugál bíró vezeti az MU-Schalkét
Pedro Proenca fújja majd a sípot szerdán a labdarúgó Bajnokok Ligája második elődöntőjén, a Manchester United Schalke elleni találkozóján - hozta hétfőn nyilvánosságra az Európai Labdarúgó-szövetség....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu