Mourinho: Ha CR7 távozik, én is megyek

Szerző: shLétrehozva: 2011. április 6. 11:39
Válaszolt Silvio Berlusconi kijelentésére a Real Madrid vezetőedzője, José Mourinho, mondván, ha a Milan valóban megvenné Cristiano Ronaldót, akkor ő is távozna.


Olaszország miniszterelnöke, egyben a piros-feketék első embere nem először jelentette ki, mindent megtenne azért, hogy elhozza a San Siróba az aranylabdást.

Hozzátette, a pénz nem akadály, és engedélyt adott Adriano Galliani elnökhelyettesnek arra, hogy tárgyalásokat kezdjen a királyiakkal.

A véleményét előszeretettel hangoztató portugál sztáredző nem hagyhatta ki ezt a ziccert, hogy reagáljon valamit a hangzatos nyilatkozatra. Kedden este meg is tette.

„A futballban bármi megtörténhet, de ha Ronaldó távozna, akkor én is mennék, de nem a Milanhoz" – mondta a Sportalnak a szakember.

A szinte lehetetlennek tűnő átigazolásra több időt nem vesztegetett a mester, aki kedden győztes hadvezérként vonult le a pályáról a Tottenham elleni BL-negyeddöntőn.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Berlusconi álma: Ronaldo, Messi páros!
Silvio Berlusconi az elmúlt két átigazolási időszakban már bizonyította, szó sincs arról, hogy kiszeretett volna a Milanból, de most egy igazi nagyvadat szeretne kilőni, a világ egyik, hanem a legjobb játékosára, Cristiano...
Tovább a teljes cikkhez »

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Ronaldo: Hiába a piros, jobbak voltunk
Peter Crouch kiállítása volt a központi téma a Real Madrid keddi 4-0-s Tottenham elleni győzelmét követően a Bajnokok Ligája negyeddöntőjében. Harry Redknapp és José Mourinho egyértelműen kijelentette, itt dőlt el a mérkőzés,...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu