Mou el van ájulva csapatától a 0-0 után

Szerző: shLétrehozva: 2010. október 27. 10:04
José Mourinho a murciai gól nélküli döntetlen dacára elégedett együttesével, amely szerinte mind játékban, mind hozzáállásban remekül vizsgázott. A kiscsapat edzője már alig várja, hogy leülhessen a Real Madrid legendás stadionjának, a Bernabéunak a kispadjára.



Noha José Mourinho leszögezte, a Király-kupa ugyanolyan fontos a Real Madridnak, mint a bajnokság és a Bajnokok Ligája, a Murcia elleni 0-0-s döntetlen nem ezt látszik alátámasztani.

A blancók szakvezetője azonban nincs kétségbe esve, sőt: szinte csak pozitívumokat látott a párharc első felvonásán.

„Büszke vagyok a csapatomra. A játékosaim keményen dolgoztak, és elég jól futballoztak ahhoz, hogy nyerjenek. Ezt azonban megakadályozta az ellenfél kapusa, akinek fantasztikus estéje volt” – lepte meg a portugál a Marca munkatársát.

Mou elmondta, a hozzáállással maradéktalanul elégedett volt, egyetlen játékosa sincs, akit el tudna marasztalni. Ugyanakkor elismerte, nem mindenki játszott csúcsformában, de a hajtással az ő esetükben sem volt gond.

A szakember biztos benne, hogy a Bernabéuban már nem ússza meg a verést a Murcia, és a visszavágón könnyedén kivívja a továbbjutást a Real Madrid.

A kiscsapat mestere, Inaki Alonso meghajol csapata előtt, amely egy ilyen kaliberű együttessel, mint a királyiak, is partiban tudott lenni.

„Ezen az esték tigrisek módjára küzdöttünk, a Real nem tudta annyit birtokolni a labdát, mint szerette volna. Megnehezítettük a Madrid dolgát, mindannyiunk álma válik valóra azzal, hogy a Bernabéuban futballozhatunk ellene.”

 

KIRÁLY-KUPA, A 16. KÖZÉ JUTÁSÉRT, 1. MECCS:
MURCIA - REAL MADRID 0-0
Murcia, Nueva Condomina, vezette: Ayza Gámez.
MURCIA: Hernández - Ander Gago, Luciano, Amaya, Sánchez - Miguel Albiol, Carles, Richi, Canadas (Mario Marín, 65.) - Aquino (Pedro, 57.), Kike (Rosquete, 78.). Vezetőedző: Inaki Alonso.
(kispad: Alberto, Gotor, Pedro, Carles, Mario Marín, Quesada, Rosquete)
REAL MADRID: Casillas - Ramos, Raúl Albiol, Pepe, Arbeloa - M. Diarra, Granero (Khedira, 63.) - Pedro León, Canales - Cristiano Ronaldo (Di María, 76.), Benzema (Higuaín, 63.). Vezetőedző: José Mourinho.
(kispad: Adán, Mateos, Khedira, Di María, Higuaín)
Sárga lap: Aquino (44.), Carles (91.), ill. M. Diarra (20.), Canales (75.)

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
A Real gólt sem rúgott Murciában!
Egy nap híján pontosan egy esztendeje annak, hogy a Real Madrid 4-0-ra kikapott Király Kupa-meccsen a harmadosztályú Alcorcón csapatától, a legjobb 16 közé nem is jutott be a királyi gárda. Nos, idén José Mourinho nem szeretett...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu