Most mindenki Torrest dicséri

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 20. 13:53
Bár Salomon Kalou is gólt lőtt a Genk elleni szerdai Bajnokok Ligája-parádé alkalmával - idén az elsőt -, az elefántcsontparti támadó mégis inkább a csapattársat, az ötből kettőt vágott Fernando Torrest dicséri. A spanyol világbajnok minha kezdene belelendülni...


"Jó, hogy végre kezd belelendülni Fernando - mosolygott Kalou az 5-0-s hazai sikert követően. - Nagyszerű futballista, akinek kellett egy kis idő. Előfordul az ilyen, vissza kell nyerned az erőnléted, nem mellesleg a hited. Mindenki boldog, hogy jól és újra eredményesen focizik."

Kalou szerint a Genknek azért is pechje volt, mert egy minden poszton remek Chelsea-t fogott ki szerda este.

"Nem mondanám, hogy az eddigi leggyengébb csapattal találkoztunk, egyszerűen csak arról van szó, hogy korán betaláltunk és mindenkinek nagyon ment a játék. Ne vegyük el a csapattól az érdemet, az ötgólos siker igenis a csapat érdeme. Örülök, hogy én is gólt lőttem (az ötödiket - a szerk.), nehéz a kispadról beszállni és azonnal felvenni a ritmust."

Kalou hozzátette: "Jó, hogy Fernando formába lendült, ahhoz, hogy elérjük a céljainkat rá és egy erős kispadra van szükségünk. Szerintem mindkettő adott, ez pedig biztató."

A Chelsea vezeti az E-csoportot a BL-ben, a londoniak egy ponttal gyűjtöttek többet, mint a Valencia ellen fordított és 2-1-re nyert Leverkusen.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Chelsea-fieszta, Arsenal-csoda
VIDEÓK! A Chelsea többek között Fernando Torres duplájával 5-0-ra kiütötte a Köteles Lászlóval és Tőzsér Dániellel felálló Genket a labdarúgó Bajnokok Ligája E-csoportjának 3. fordulójában, ugyanitt a Leverkusen hátrányból...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu