Milito a hétvégén visszatér

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 17. 21:36
Olasz értesülések szerint Diego Milito felépült combizomhúzódásából, minek következtében ott lehet az Inter Lecce elleni vasárnapi bajnokiján.


Másodjára végzett teljes edzésmunkát Diego Milito, az Il Corriere dello Sport pedig ebből arra következtetett, hogy az argentin csatár ott lehet a bajnoki címvédő keretében. Letelt a hat hét, a játékos február 6. óta nem játszott, így azért erősen kérdéses, mennyire lehet rá számítani.

Milito az Inter eddigi meccseinek csupán felén lépett pályára ilyen-olyan nyavalyái miatt, az olasz szakírók mégis kötik az ebet a karóhoz: a kollegák szerint a támadó remek erőnléti állapotban van, azaz akár pályára is léphet a San Siróban.

Milito már Münchenben is ott volt, de csak a lelátóról nézte csapattársai hőstettét a Bajnokok Ligája nyolcaddöntőjében.

További jó hír az együttes híveinek, hogy a megfázással küszködő Javier Zanetti is visszatér. A Lecce elleni bajnokit vasárnap 15 órától a SportHirado.hu ÉLŐben közvetíti. 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Milito: 40 nap pihenő
Combizom-húzódás miatt legfeljebb 40 napra kiszállt a játékból Diego Milito, az Inter argentin válogatott csatára - jelentette a klub hivatalos honlapja....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu