Milan-PSG csúcs Thiago Silváért!

Szerző: SHLétrehozva: 2012. június 12. 16:07
Felgyorsultak az események Thiago Silva ügyében - nagyon jók az esélyek arra, hogy rövid időn belül 40+10 millió euróért a Paris Saint-Germainhez szerződjön a Milan brazil válogatott hátvédje.


A 27 éves hátvéd francia hírek szerint már beleegyezett a váltásba, évi kilenc-tízmilló euró lehet a jussa, csapattársai között sms-ben terjed a hír. Ezzel egyébként Thiago Silva lenne minden idők legdrágább védőgazolása, Rio Ferdinandot "taszítaná" le a trónról.

Adriano Galliani kevéssel 12 óra után érkezett meg Párizsba, ahol a PSG főhadiszállásán tárgyal a spoirtigazgató Leonardóval és az elnök Al Kelajfival.

A párizsiak nem állnak meg itt, szerdán jelentik be Ezequiel Lavezzi érkezését, utána pedig mindent elkövetnek azért, hogy Dani Alves legyen a csapat jobbhátvédje a következő szezontól.

Frissítés 1: Cassano kedd délutáni reakciója: "Thiago Silva nélkül mit csinálnánk? Legfeljebb a BL-selejtezőre lennénk jók."

Frissítés 2: Az esti híradások tanúsága szerint ez csak az első tárgyalási forduló volt, Galliani annyit mondott, elhúzódó egyeztetéssorozatra lehet számítani.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu