Mészöly Géza lesz a Vidi vezetőedzője?

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 7. 11:28
Miközben a Videoton csapata és szurkolótábora a lehetséges hétvégi bajnokavatásra készül, a háttérben - információink szerint - eldőlt: a nyáron távozó Mezey György helyét Mészöly Géza, az Újpest jelenlegi trénere veszi át a kispadon. Meg nem erősített hírek szerint a fiatal szakember már alá is írta szerződését a piros-kékekhez.


Annyi bizonyos volt a Videoton háza táján, hogy Mezey György távozik a szezon végén, lejáró szerződését a bajnoki cím – és a lehetséges kupagyőzelem – ellenére sem hosszabbítják meg. Ennek oka, hogy a korábbi szövetségi kapitány és Garancsi István tulajdonos között immár hónapok óta kézzelfogható a feszültség, miután a sportigazgatóként is ténykedő Mezey több százmillió forintot költött el használhatatlan légiósok – többek között Mutumba és Djordjic – leigazolására.

A tapasztalt szakember kezéből egyébként elsőként akkor vették ki a pálcát, amikor a felcsúti akadémia szakmai igazgatói posztjáról leváltották – s a helyére Gellei Imre korábbi szövetségi kapitányt ültették. Másodjára pedig akkor, amikor a télen Mezey nem igazolhatott saját felelőségére senkit. (Nem is érkezett a klubhoz egyetlen játékos sem a téli átigazolási időszakban.)


A találgatások régóta folynak Fehérváron Mezey utódját illetően, felmerült a legutóbb Győrben dolgozó, ám onnan menesztett Pintér Attila, valamint a német Európa-bajnok Christian Ziege neve is. Ám információink szerint a napokban eldőlt: a Debrecennel is hírbe hozott Mészöly Géza veszi át a szakmai munka irányítását, már alá is írta a szerződését a Videotonhoz.

Természetesen szerettük volna meghallgatni az érintetteket, ám Mészölyt eleddig nem értük el – ahogy felvesszük vele a kapcsolatot, hírportálunkon nyomban beszámolunk róla -, míg Tassy Márk, a Videoton ügyvezetője három másodperces gondolkodás után így reagált arra a kérdésre, igaz-e, hogy Mészöly Géza aláírt a Videotonhoz?

- Erről nem nyilatkozhatok, van még négy forduló a bajnokságból, majd ha véget ért a szezon.

Erre mondják: sem megerősíteni, sem cáfolni nem akarta az információt az ügyvezető…

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu