Melo: Inter? Kötelező a győzelem!

Szerző: shLétrehozva: 2011. február 10. 21:40
Felipe Melo megkezdte a pszichikai hadviselést a vasárnap esti, óriási meccsnek ígérkező Juventus-Internazionale előtt. A tét nem kicsi, mindkét sztárklubnak a legrosszabbkor jönne most egy pofon. Az Inter a Milant üldözi, a Juve minimum BL-kvalifikációs helyen végezne a szezonban.


"Az Inter elleni egy nagyon különleges meccs lesz, ezt mindenki átérzi. Egy Derby d'Italia nem csak a tabellán, a csapat hangulatán is változtathat, egy vereség padlóra küldhet, egy győzelem az egekbe emelhet. Keményen edzünk, mert nyerni akarunk, bármi áron!" - adta ki az ukázt Melo.

"A Cagliari elleni győzelem megnyitotta a lehetőséget arra, hogy célba vegyük a BL-kvalifikációt, minden meccsen teljes erőbedobással kell hajtanunk. Korai még arról beszélni, meddig juthatunk, talán két hónap múlva okosabbak leszünk. Addig haladnunk kell előre, amennyit csak lehet" - nyilatkozta a fedezet a Juve Channelnek, hozzátéve, hogy a középpálya bármelyik részén vállalja a harcot, és bízik abban, hogy Matri és Toni érkezte komoly lökést adhat a csapatnak.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu