Megszabadult magyarjaitól a Mattersburg

Szerző: shLétrehozva: 2009. január 30. 16:12
Immár egy honfitársunkért sem szoríthatunk az osztrák labdarúgó-bajnokságban szereplő Mattersburg együttesénél. A burgenlandi klub ugyanis felbontotta mindkét magyar légiósa, Csizmadia Csaba és Kovrig Ákos szerződését.


Nem megy az osztrák bajnokságban a Mattersburg együttesének, ugyanis a burgenlandi gárda mindössze 13 pontot gyűjtött 22 forduló alatt, és csak jobb gólkülönbséggel előzi meg a sereghajtó Altachot.

A gyenge szereplésnek személyi konzekvenciái is lettek, sajnálatunkra ez pont a csapat két magyar játékosát érintette.

Csizmadia Csaba 2007 januárjában került a Mattersburghoz, és a védő 65 bajnokin négyszer is betalált az ellenfelek hálójába. A védelem jobb oldalán és középen is bevethető Csizmadia nyárig a válogatottnak is állandó tagja volt.

A másik távozó Kovrig Ákos lesz, aki nyártól volt a Mattersburg labdarúgója. A középpályás 33 bajnokin három gólt szerzett, de a szurkolók inkább a nemzetközi kupában elért teljesítménye miatt zárták a szívükbe: az Aktobe Lento ellen elért találata ugyanis továbbjutást ért klubja számára az UEFA-kupában.

Nem csak távozók vannak a Mattersburgnál: az osztrák klub Stanislav Velicky és Robert Ujcik személyében két szlovák játékost szerződtetett.
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu