Meglenne Pavel Nedved utódja?

Szerző: shLétrehozva: 2009. február 11. 13:48
Ivan Rakitic, a Schalke 04 együttesének horvát középpályása szeretne lenni a cseh Pavel Nedved utódja a Juventusnál. A fiatal játékos elmondta, nagyra becsüli a rutinos klasszist és szeretne legalább olyan kvalitású játékos lenni, mint ő.


Ez alapjában véve mindössze találgatásokra adhat okot, ám az tény, hogy Nedved a szezon végeztével várhatóan befejezi a pályafutását, a torinói sztárklub pedig gőzerővel keresi az utódját. Így mindenfajta találgatás csak kitaláció, amely arról szólt, hogy a Zebrák vezetősége további egy évvel meghosszabbítaná a klasszis szerződését.

 

„Pavel Nedved azok közé a játékosok közé tartozik, akik valami fantasztikus teljesítményt tudnak nyújtani évről évre, és lehetetlen engem vele összehasonlítani” – mondta Rakitic, aki 2007-ben szerződött a gelsenkircheniekhez.

 

Már csak azért sem lehet összevetni minket, mert ő évről évre a legmagasabb szinten játszik, én meg még csak most kezdtem a pályafutásomat” – mondta a calciomercato.com olasz honlapnak a horvát játékos.

 

A fiatal tehetség hozzátette, hogy ettől függetlenül hisz magában és szeretne olyan kvalitású játékossá válni, mint a cseh válogatott középpályása. Elmondta, jól érzi magát ugyan Németországban, de nem zárja ki egy esetleges olaszországi szerződés megvalósulását.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu