Mégis ott lehet a vb-n a Chelsea sztárja

Szerző: shLétrehozva: 2010. március 27. 13:17
Kitűnő hírek érkeztek a Chelsea és az angol labdarúgó-válogatott szurkolói számára, április végére felépül Ashley Cole, aki a korábbi jóslatok szerint az egész szezont kihagyta volna. Ez azt jelenti, hogy a nyári dél-afrikai világbajnokságon Fabio Capello minden bizonnyal számíthat szolgálataira.


A szélső hátvéd még a februári Everton elleni bajnokin szenvedett súlyosnak tűnő bokasérülést, amely többhónapos kényszerpihenőt vetített elő. Akkor még a vb kihagyásáról volt szó, ehhez képest most a Mirror azt írja, hogy a korábban az Arsenaltól a városi riválishoz szerződő játékos állapota a vártnál sokkal gyorsabban javul és néhány héten belül bevethető lesz.

A bulvárlap állítja, Carlo Ancelotti, a Chelsea menedzsere az április 25-ei Stoke City elleni bajnokin már számíthat rá, amely finoman szólva is nagy lökést adna az utóbbi hetekben hullámvölgybe keveredett Kékek számára.

No és persze az sem mellékes, hogy Capello az angol válogatottban a bal oldali védő pozíciójára esélyes Leighton Baines, Stephen Warnock páros mellett számíthat-e szolgálataira. Ashley Cole egy erős szezonhajrával alaposan megkönnyítené a szövetségi kapitány dolgát, amikor az a Dél-Afrikába utazó keretét jelöli ki...

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Terry: Az Arsenal is megnyerheti PL-t!
Az elmúlt időszak teljesítménye arra a meglepő lépésre sarkallta John Terryt, hogy a nagyközönség előtt megváltoztassa véleményét a bajnoki versenyfutásban egyik legfőbb riválissal, az Arsenallal kapcsolatban. A Chelsea angol...
Tovább a teljes cikkhez »

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu