Megerősítették az Inter új igazolását

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 28. 10:30
Nem egyszerű pletykák voltak a hétfői értesülések, miszerint Andrea Ranocchia a Genoából az Interhez tart, hiszen kedden a Genoa elnöke, Enrico Preziosi megerősítette a hátvéd januári távozását.


A két egyesület jelenleg 50-50 százalékban birtokolja a futballista játékjogát, a maradék másik felet vásárolják meg a kék-feketék hamarosan, akik a sérült Walter Samuel sürgős pótlására hozzák el a 22 éves olasz válogatottat.

„Ranocchia elméletileg csak júniusban csatlakozott volna a milánóiakhoz, de a klubváltásra hamar sor kerül, az Inter 12,5 millió eurót fizet játékjoga maradékáért" – magyarázta a részleteket Rudolf Gergely csapatának első embere.

„Egy tökéletes üzlet köttettik, hiszen nekünk szükségünk van a pénzre, nekik pedig éppen egy ilyen játékosra" – tette hozzá a mindössze a nyáron a Baritól érkezett védővel kapcsolatban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Az Inter 12 millió eurós védőt igazolt?!
Az edzés kellős közepén távozott a Genoa játékosa, Andrea Ranocchia, aki az Il Secolo XIX értesülései szerint az Interrel készül aláírni rövidesen új szerződését. A bejelentésre állítólag nem kell sokat várni....
Tovább a teljes cikkhez »
 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu