Megdöbbentő képek Michael Jacksonról

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 28. 11:24
Meglepő képek keringenek az interneten Michael Jacksonról, amelyeken a csütörtökön elhunyt popkirály egy francia kiscsapat, a Nice mezében pózol. A klub hivatalos közleményt is kiadott a fotókról, melyekről állítja, nem képszerkesztő program, hanem a valóság szüleményei. Jackót 1983-ban örökítette meg a dresszben egy amerikai fényképész.


Talán még maguk a Nice labdarúgócsapatának szurkolói sem tudták, hogy a tragikus hirtelenséggel elhunyt popikon, Michael Jackson szeretett csapatukért szorított. Egészen mostanáig.

Az interneten ugyanis olyan képek láttak napvilágot, amelyeken Jacko a nizzai csapat mezében áll modellt, és feszít büszkén a piros-fekete csíkos dresszben.

A négy bajnoki címe ellenére (a legutóbbit kereken ötven éve nyerte) kiscsapatnak számító Nice közleményben cáfolta azt a vélekedést, miszerint csupán leleményes drukkerek képszerkesztői munkájának gyümölcsei a fotók, sőt az egyesület elöljárói azt is tudni vélik, mikor és hol kapták lencsevégre a sztárt.

Legjobb tudomásuk szerint Jackót 1983-ban fényképezte le egy amerikai fotográfus, Todd Gray, méghozzá a Jackson család házában. Ennél többet azonban a nizzai klub sem tud a fotók eredetéről, és hogy miért éppen az ő szerelésükbe bújt a pop koronázatlan királya.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu