KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "MICHAEL_JACKSON"
Szegedi megnyitó Michael Jacksonnal 2011. augusztus 16. 16:07 Látványos gálaműsorral nyitják meg szerdán este hivatalosan a 39. kajak-kenu világbajnokságot a szegedi Dóm téren - mondta Toronykőy Attila, az est rendezője kedden az MTI-nek.
 
Gera nélkül, Jackóval menekül a Fulham 2011. április 3. 16:25 Bobby Zamora duplázott, a kegyelemdöfést pedig Dickson Etuhu meg a Blackpoolnak, így a Fulham sima 3-0-s győzelmet aratott a Premier League 31. fordulójában.
 
Jackóról fog szólni Geráék mérkőzése 2011. április 1. 10:33 A Fulham játékosainak parancsba adták, hogy Michael Jackson legendás Moonwalkjával kell ünnepelniük, ha gólt szereznek a Blackpool elleni Premier League-mérkőzésen. A hangszóróból a legenda számai bömbölnek majd, akinek felavatják szobrát a Craven Cottage-on.
 
Szobrot kap a Fulhamtől Michael Jackson 2011. március 16. 23:17 Michael Jacksonnal való örökös barátságuk jelképéül szobrot készül felállítani Mohamed Al Fayed, a Fulham dúsgazdag tulajdonosa. A pop királyát a Premier League-ben szereplő csapat hazai pályájánál, a Craven Cottage-on csodálhatják meg április 3-tól a zeneszerető érdeklődők.
 
Szobrot kap a Fulhamtől Michael Jackson 2010. március 16. 23:17 Michael Jacksonnal való örökös barátságuk jelképéül szobrot készül felállítani Mohamed Al Fayed, a Fulham dúsgazdag tulajdonosa. A pop királyát a Premier League-ben szereplő csapat hazai pályájánál, a Craven Cottage-on csodálhatják meg április 3-tól a zeneszerető érdeklődők.
 
Kiköpött Michael Jackson a japán koris! 2010. február 17. 18:09 VIDEÓVAL! Mondják, nagyon hasonlít Michael Jacksonra, és ha jobban megnézzük, van is benne valami. A férfi műkorcsolyázók szabadprogramjának harmadik helyezettje, Takahasi Dajszuke amellett, hogy remek sportember, még egy hasonmásversenyt is megnyerhetne ezzel a kicsit lányos fizimiskával. A korisok ezen számát egyébként az olimpiai címvédő Jevgenyij Pljuscsenkó nyerte 90.85-ös pontszámmal, így ő várhatja a legkedvezőbb helyzetből a kűrt.
 
Shaq gagyi videoklipje Jackó emlékére 2009. július 18. 20:25 Kissé szokatlan, mondhatni furcsa ötletét valósította meg Shaquille O'Neal a Phoenix Sunstól nemrégiben a Cleveland Cavaliers profi kosárlabda-csapatához igazolt csillag. Az NBA-sztár egy alacsony költségvetésű, eléggé bugyuta videoklipet rendezett, amelynek ő maga az egyik főszereplője. Ezzel szeretett volna barátja, Michael Jackson emléke előtt tisztelegni.
 
Teljesült Michael Jackson álma 2009. június 30. 11:50 Megadták a királynak, ami a királyé: amerikai válogatott mezt bocsátottak ki a nemrégiben elhunyt Michael Jackson tiszteletére. A dresszt az ötös számmal látták el, utalva a popsztár gyermekkori zenekarára, a Jackson 5-ra. Az ikon nagy rajongója volt az Egyesült Államok labdarúgó-válogatottjának, ez mondatta azt az ötletgazdákkal, hogy egyedi futballmezzel adózzanak Jackson emléke előtt.
 
Megdöbbentő képek Michael Jacksonról 2009. június 28. 11:24 Meglepő képek keringenek az interneten Michael Jacksonról, amelyeken a csütörtökön elhunyt popkirály egy francia kiscsapat, a Nice mezében pózol. A klub hivatalos közleményt is kiadott a fotókról, melyekről állítja, nem képszerkesztő program, hanem a valóság szüleményei. Jackót 1983-ban örökítette meg a dresszben egy amerikai fényképész.
 
A kapitányt is megérintette Jacko halála 2009. június 26. 21:07 Bob Bradley, az amerikai labdarúgó-válogatott szövetségi kapitányát nagyon megdöbbentette Michael Jackson váratlan halála, de úgy látja, nincs olyan a keretben, akit ne érintett volna mélyen a popsztár elvesztése.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu