Marko Marin a Chelsea-é!

Létrehozva: 2012. április 28. 15:13
A Chelsea hivatalos oldalán jelentette be, hogy szombaton leigazolta a német bajnokságban szereplő Werder Bremen 23 éves középpályását. A Jugoszláviában született német válogatott labdarúgó nyáron csatlakozik a BL-döntős angolokhoz.


 

A Chelsea régóta érdeklődött a játékos iránt, ám immár ennél jóval többről van szó: szombaton közleményben tudatta, hogy szerződtette.

Nemcsak a Werder, a játékos is mindenben megegyezett a Kékekkel, akik öt évre igazolták le a 23 esztendős német válogatott ászt.

A brémaiak menedzsere, Klaus Allofs a német sporttévének szintén arról beszélt, Marko Marin a Stamford Bridge-en folytatja.

„Megerősíthetem, hogy öt évre a Chelsea-hez szerződött. Ma (szombaton) az utolsó formalitások is megtörténtek, a következő idénytől Londonban futballozik.”

A szélsőként és támadó középpályásként is bevethető labdarúgó 2009-ben Mönchengladbachból szegődött a Weser partjára, a Nationalelfben eddig 16-szor szerepelt, és egy gólt szerzett.

Marin 2010-ben döntött úgy, hogy a német válogatottat választja, lévén Szerbiából egyetlen egyszer sem postáztak neki meghívót.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu