Máris megvan Neuer utódja - hivatalos

Szerző: shLétrehozva: 2011. június 2. 14:27
A várakozásoknak megfelelően Manuel Neuer távozásának másnapján bejelentette Ralf Fahrmann érkezését, pontosabban visszatérését a Schalke 04. A kapus 2015 nyaráig szóló szerződést írt alá.


A 22 esztendős futballista a bajnokságtól búcsúzott Eintracht Frankfurtot erősítette az elmúlt két évben, de 2007 és 2009 között a gelsenkirchenieknél szerepelt. Szerdán esett át az orvosin és véglegesítették a papírmunkát.

„Szép időket töltöttem el Frankfurtban, de nagyon örülök, hogy hazatérhetek – mondta a korábbi U21-es német válogatott a Schalke honlapjának. – Tovább szeretném folytatni fejlődésemet, hogy a legjobbamat nyújthassam új klubomban."

Horst Heldt, a királykékek sportigazgatója is elégedettségét fejezte ki Fahrmann érkezésével kapcsolatban, hozzátette, minden olyan képességgel, tehetséggel meg van áldva, ami a feladata ellátásához szükséges lesz.

Az ifjú hálóőr szerződtetése olcsó megoldást kínált az együttes számára, amely a hírek szerint 18 millió euróért cserébe vált meg Manuel Neuertől.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Neuer és Rafinha a Bayerné - hivatalos
A Bayern München hivatalos oldalán jelentette be Manuel Neuer érkezését a Schalkétól, egyúttal közölte, megszületett a megegyezés a Genoától távozó Rafinhával is. Nem meglepetés a páros szerződtetése, a fantasztikus szezont záró...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu