Már könyörögnek Mourinhónak a játékosok

Szerző: shLétrehozva: 2011. március 24. 19:49
Nem állítjuk, hogy beijedtek volna a királyi klub sztárjai, többségük most amúgy is saját válogatottjukkal van elfoglalva. De azért van olyan futballista, aki nem hagyta szó nélkül Jose Mourinho szavait, Angliával kapcsolatos vágyait. Esteban Granero pedig a többiek nevében is arra kérte a kiváló portugál edzőt, hogy még hosszú évekig szolgálja a királyi klubot.


 

A portugál edző a hét elején jelentette ki ismét, hogy újra szeretne a szigetországban dolgozni, következő klubját mindenképpen Angliából választja. Mourinho nem tagadja, pályafutása legszebb korszakának tartja azt az időszakot, amelyet a Chelsea-nél töltött.

Madridban azonban remélik, a luzitán szakember nem a közeljövőben távozik, hiszen fontos feladatok állnak előtte egy kiváló együttes élén.

„Biztosak vagyunk abban, hogy Mourinho nálunk marad, valamennyien ezt akarjuk! Úgy érezzük, boldog a csapatunknál, meggyőződésem, hogy még sokáig itt dolgozik majd. A következő évek ugyanis rendkívül sikeresnek ígérkeznek” – jelentette ki a 23 éves Esteban Granero.

A középpályás hisz abban, hogy Mourinho továbbra is fontos kihívásnak tartja a Real Madrid irányítását, már ebben a szezonban komoly sikereket érhet el.

„A versenynaptár szerint két Clasico vár ránk kevesebb mint egy hét alatt, ezek a mérkőzések sorsdöntőek lesznek! Az a feladatunk, hogy a lehető legjobb teljesítményt nyújtsuk és megnyerjük ezeket a találkozókat. De most még nem erre figyelünk, a Barcelona elleni találkozók előtt is fontos mérkőzéseink lesznek” – tette hozzá Granero.

A Real Madrid jelenleg öt pontos hátránnyal áll a második helyen a bajnokságban, a Király Kupa döntőjében a Barcával, a Bajnokok Ligájában pedig a legjobb négy közé jutásért a Tottenhammel találkozik. Ha túljut az angolokon, akkor ismét a katalán szupercsapat lehet az ellenfele, persze, ehhez Pep Guardiola gárdájának felül kell múlnia a Sahtar Donecket.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu