Mancini szétfejelte a kispadot - videó

Szerző: SHLétrehozva: 2011. november 3. 11:59
Nem csapata, sokkal inkább a kispad okozott szó szerint is fejtörést Roberto Mancininek. A Manchester City olasz edzője már másodjára veri be a fejét az El Madrigalban. "Nagyon fáj, szerintem ki kellene cserélniük ezt az egészet. Inter-edzőként ugyanez történt velem - panaszkodott az angolok menedzsere, aki meglehetősen jó munkát végez az együttessel: az Égszínkékek vezetik a Pl-t, a 3-0-s villarreali diadallal pedig a Bayern mögött a másodikak a BL A-csoportjában. A riporterek az eset után azért nem felejtették el kiröhögni a szakembert.


 

A menedzser az incidens ellenére természetesen örül együttese kifejezetten jó játékának.

"Ezzel a győzelemmel megnőttek az esélyeink a továbbjutásra - kezdte elemzését a lefújást követően Mancini, majd a november 22-én sorra kerülő nápolyi meccsről beszélt. - Tisztában vagyunk azzal, hogy Olaszországban dől el minden. Biztos vagyok benne, hogy csodálatos hangulatú találkozót játszunk majd, hetven ezer ember őrjöng majd a lelátókon."

Az olasz edző hozzátette, nem vár rájuk egyszerű feladat a San Paolóban, de ezzel az eredménnyel a tarsolyban kedvező helyzetből tekint a megméretés elé.

"Cseppet sem volt könnyű siker ez a mai, de kétségtelen, az első gól sokat segített rajtunk. Jóllehet a Villarreal négy-öt kulcsjátékosát nélkülözte. Az idegenbeli diadal azonban mindig megbecsülendő, főleg a Bajnokok Ligájában."

Tény, a City 65 százalékban birtokolta a labdát, Yaya Touré duplája és Mario Balotelli tizenegyese révén pedig lőtt három gólt. A szárnyaló City-futballisták önbizalmát tovább erősítette mindez.

Mancini annyit még elárult, hogy a lecserélt David Silva sérülése nem súlyos, a hátára kapott egyet a támadó, de a QPR elleni hétvégi bajnokira felépítik.     

MANCINI ESETE A KISPADDAL

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Gomez csodálatos, a City magára talált
A Bayern München Mario Gomez mesterhármasával 3-0-ra is vezetett a Napoli ellen, a végén mégis izgulnia kellett, hogy otthon tartja-e a három pontot a Bajnokok Ligája csoportkörének 4. fordulójában. A Manchester City leiskolázta...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu