Manchesterbe várják a Benfica ászát

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 14. 19:20
A Manchester City és egyben Roberto Mancini kívánságlistája élén áll a 26 éves, paraguayi Oscar Cardozo, aki jelenleg a Benfica gólfelelős csatára. – írja a mirrorfootball.co.uk


 

Hogy ki is az az Oscar Cardozo? Aki esetleg valamilyen csoda folytán nem ismerné az idei Európa-ligában (is) brillírozott hórihorgas csatárt, röviden bemutatjuk.

Oscar Cardozo 1983. május 20-án látta meg a napvilágot. Pályafutását a másodosztályú 3 de Febrero csapatban kezdte. Innen a Club Nacionalhoz igazolt, ahol 67 mérkőzésen 29 gólig jutott.

Jó teljesítményének köszönhetően felkeltette az argentin Newell's Old Boys csapatának figyelmét. A 2006-2007-es szezon második felében 1,2 millió dollárért le is igazolták.

Argentin csapatában is jól teljesített, immáron már Európából is érdeklődtek iránta. 2007-ben került jelenlegi csapatához, mely 11,1 millió eurót fizetett érte. Klasszisát a portugál bajnokságban is igazolta, hétről hétre szállítja a gólokat.

Nos, úgy tetszik, a Manchester Citynek már nem kell bemutatni a támadót. Állítólag ha az angolok ki tudják harcolni a jövő évi Bajnokok Ligája indulást, akkor semmi akadálya nem lehet a csillag leigazolásának, hiszen rengeteg pénz áll majd Mancini edző rendelkezésére.

 

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Négy között Geráék és a Liverpool!
GÓLVIDEÓK! Négy-egyes, fölényes győzelemmel biztosította helyét a legjobb négyben a Liverpool az Európa-ligában csütörtök este. Fernando Torres duplája döntötte el a Benfica elleni párharcot. A Fulham Bobby Zamora góljával (és...
Tovább a teljes cikkhez »


 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu