KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "OSCAR_CARDOZO"
Ilyen szinten ezt kihagyni!!!! - videó 2011. december 12. 09:40 Óscar Cardozo 41-szeres paraguayi válogatott, akitől nem szoktuk meg az ilyen pillanatokat. Hibázni persze lehet, de nem ilyen szinten, nem ilyen kvalitású futballistának és nem ilyen helyzetben. Mert amit a Benfica csatára vasárnap este a Marítimo ellen tett, arra talán még ő maga sem találja a szavakat. Érdemes a társakat is figyelni - szerencséjére a végén javított, a 85. percben gólt lőtt, ezzel raboltak pontokat a lisszaboniak és a Portóval egyetemben vezetik a portugál ligát.
 
A Benfica sztárja nélkül a paraguayiak 2011. június 25. 21:56 Az egyik legjobban csengő név, Oscar Cardozo nélkül utazik el Argentínába, a Copa Américára a paraguayi labdarúgó-válogatott, miután a szövetségi kapitány, Gerardo Martino kihagyta szűkített keretéből a Benfica sztárját.
 
Cardozo döntött a lisszaboni derbin 2010. szeptember 20. 01:01 Óscar Cardozót éltették a Benfica drukkerei vasárnap este a Luzban, ahol a paraguayi válogatott csatár duplájával nyertek a Sasok 2-0-ra a Sporting ellen. Jobban akarták a győzelmet a hazaiak, akik ezzel a sikerrel együtt is a városi rivális mögött maradtak a tabellán, nyolcadikok.
 
A Benfica-sztár kihagyhatja a vb-t 2010. június 3. 13:21 Óscar Cardozo sérülése lassabban gyógyul a vártnál, így előfordulhat, hogy a világbajnokságon nem lehet a paraguayi válogatott segítségére.
 
A fél PL a Benfica-csatárt akarja 2010. május 31. 22:07 A Tottenham Hotspur is beszállt az Óscar Cardozo megszerzéséért vívott harcba a Daily Mail riportja szerint.
 
Csúcsra ért a Benfica Portugáliában 2010. május 9. 22:37 Öt év után ismét bajnok a Benfica Portugáliában, amely zárásként Oscar Cardozo duplájával 2-1-re verte a Rio Avét a Luzban vasárnap este. A Braga csak abban az esetben foglalhatta volna el a trónt, ha nyer a Nacional otthonában, a Benfica pedig veszít, végül egyik sem teljesült, öt pontos előnnyel lett első a lisszaboni csapat. A Porto, a Sporting és a Maritimo az Európa-ligában indulhat, kiesett a Belenenses és a Leixoes. Cardozo 26 góljával a gólkirályi címet is megszerezte.
 
Manchesterbe várják a Benfica ászát 2010. április 14. 19:20 A Manchester City és egyben Roberto Mancini kívánságlistája élén áll a 26 éves, paraguayi Oscar Cardozo, aki jelenleg a Benfica gólfelelős csatára. – írja a mirrorfootball.co.uk
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu