Magyar gólok az angol Ligakupában!

Szerző: shLétrehozva: 2010. augusztus 26. 00:46
Két honfitársunk is szenzációsan teljesített az labdarúgó angol Ligakupa 2. fordulójában. Számunkra amolyan magyar napot tartottak a szigetországban.


Gera Zoltán kétszer is eredményes volt a Fulham színeiben a negyedosztályú Port Vale ellen 6-0-ra megnyert hazai összecsapáson. A középpályás élete formájában futballozik hónapok óta, s a bajnokság mellett a honi kupasorozatokra is van ereje. A magyar fiú előbb fejjel, majd a tizenhatos előteréből eleresztett lövéssel tette számunkra is emlékezetessé a találkozót. 

Kádár Tamás szintén mosollyal a száján ballaghatott le a gyepről, hiszen végig a pályán volt a Newcastle együttesében, ami már önmagában sejteti, nem játszott rosszul. Nos, ha hozzátesszük, hogy a Szarkák 3-2-re győztek az ugyancsak negyedosztályú - ott idén még gólt sem kapott - Accrington Stanley otthonában, az ötös a bizonyítványban teljesen megérdemeltnek nevezhető.

A nap harmadik találkozóján az Everton Liverpoolban páholta el 5-1-re a harmadik ligás Huddersfieldet.

Angol Ligakupa, 2. forduló:
Accrington Stanley-Newcastle 2-3 (1-1)
Gólszerző: Putterill (45+1.), Hessey (94.), ill. Taylor (36.), Ameobi (48.), Lövenkrands (67.)
Fulham-Port Vale 6-0 (4-0)
Gólszerző: Gera (10., 45+2.), Dembele (26.), Zamora (36., 66.), Dempsey (70.)
Everton-Huddersfield 5-1 (2-1)
Gólszerző: Fellaini (7.), Rodwell (14.), Beckford (50. - 11-esből), Saha (77.), Osman (85.), ill. Heitinga (40. - öngól)
Piros lap: Peltier (71.) - Huddersfield
Csütörtökön:
Birmingham City-Rochdale 20.45

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Angol Ligakupa: Bogdán Ádám nagy napja
Az angol labdarúgó Ligakupa 2. fordulójában hét magyar futballista hat együttese volt érintett. Közülük azonban csak Priskin Tamás és Bogdán Ádám lépett pályára - egyaránt győzelemnek örülhettek....
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu