Magyar futballistát csaptak be Kínában

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 12. 22:17
Nem várt fordulatot vett Nyerges Krisztián kínai próbajátéka. Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban sereghajtó REAC együttesének alapembere, egyben csapatkapitánya a rákospalotai elöljárók beleegyezését bírva a napokban a távol-keleti országba utazott próbajátékra, a biztos szerződtetés ígéretében, ám azokból semmi nem valósult meg. Sőt, mindennek éppen az ellenkezője várt a játékosra. Erről a rákospalotai klub internetes oldalon a klubigazgató, Kutasi Róbert adott igen beszédes és keserű tájékoztatást.


 

Nyergest becsapták!
„Mint ismert, Nyerges Krisztián, a REAC házi gólkirálya jelenleg Kínában tartózkodik, egy Belgiumban élő FIFA licences menedzser közreműködésével utazott el a távoli országba, a hivatalos meghívó alapján a Shenyang Dongjin csapatához. Az utazást a REAC vezetősége engedélyezte, mivel a menedzserek elmondása alapján a Nyerges Krisztiánról kiküldött DVD alapján a játékos szerződtetése biztosra vehető.
A mai napon Nyerges Krisztián telefonon arról tájékoztatta a REAC elnökét és igazgatóját, hogy a korábbi ígéretekkel és hivatalos meghívóval ellentétben nem a Shenyang Dongjin csapatához vitték, hanem egy számunkra ismeretlen, meg nem nevezett csapathoz, ahol méltatlan körülmények várták: a REAC csapatának profi játékosát megtévesztették, becsapták, a klub engedélye nélkül olyan csapathoz utaztatták tesztelésre, melyre a REAC engedélyt nem adott, ráadásul a játékos meg is sérült.
Ezt követően Forgács József, a REAC elnöke úgy döntött, hogy Nyerges Krisztián azonnal utazzon haza, a játékos a tervek szerint szombaton érkezik vissza Magyarországra.
A REAC vezetősége az ügyben az MLSZ segítségével a FIFA-hoz kíván fordulni jogorvoslatért, hiszen egy FIFA licences hivatalos menedzseriroda inkorrekt, a magyar futballt is megalázó eljárása erkölcsi, anyagi és szakmai károkat okozott a REAC csapatának.
Kutasi Róbert

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu