KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "NYERGES KRISZTIÁN"
Magyar focista a kínai úttörőtáborban 2009. március 16. 14:09 Nagy reményekkel utazott el Kínába Nyerges Krisztián, a magyar labdarúgó NB I-ben szereplő REAC csatára. A 31 éves futballista azonban már szombaton visszatért Magyarországra, mivel a belga menedzserek nem ahhoz a csapathoz irányították, ahová a megállapodás szerint kellett volna. Nyerges honlapunknak mesélt kínai kálváriájáról.
 
Magyar futballistát csaptak be Kínában 2009. március 12. 22:17 Nem várt fordulatot vett Nyerges Krisztián kínai próbajátéka. Az élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban sereghajtó REAC együttesének alapembere, egyben csapatkapitánya a rákospalotai elöljárók beleegyezését bírva a napokban a távol-keleti országba utazott próbajátékra, a biztos szerződtetés ígéretében, ám azokból semmi nem valósult meg. Sőt, mindennek éppen az ellenkezője várt a játékosra. Erről a rákospalotai klub internetes oldalon a klubigazgató, Kutasi Róbert adott igen beszédes és keserű tájékoztatást.
 
A paksi orvos segített a REAC góllövőjén 2008. augusztus 7. 19:11 Dr. Kismiki András, a Paksi FC orvosa már hét éve szolgálja a klubot. Állítja, Nyerges Krisztián, a REAC játékosának ellátásakor semmi különlegeset nem tett. Gyorsan és szakszerűen ellátta a sérült csatár sebét, így hozzásegítette ahhoz, hogy szerepelni tudjon a találkozó folytatásában. Kutasi Róbert a rákospalotaiak honlapján is kifejezte köszönetét a sérülést ellátó orvosnak.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu