Llorente: Elnézést kérünk szurkolóinktól

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 30. 22:06
A labdarúgó Spanyol Kupa hétközi fordulójának legnagyobb negatív szenzációját a Villarreal szolgáltatta, amely a harmadosztályú Poli Ejidótól szenvedett kiütéses, ötgólos vereséget. A vesztes, megalázott együttes, amúgy gólerős, de társaihoz hasonlóan ezúttal gólképtelen Joseba Llorente elnézést kért a csapat szurkolóitól a szégyenteljes teljesítményért.


„A szerdai produkciónkra egész egyszerűen nincs magyarázat, az egész csapat csődöt mondott – nyilatkozta Llorente –, ezért bocsánatot kell kérnünk a szurkolóinktól ezért a nevetséges teljesítményért. Szégyellnünk kell magunkat.”

 

„Ez a tej azonban már megromlott, eladhatatlan, de át kell gondolnunk, mikor és mit rontottunk el rajta. Mert a futballban ki is lehet kapni, az benne van a játékban, de egy csapatnak nem szabad ilyen képet adnia magáról.”

 

„Amilyen gyorsan csak lehet, tovább kell lapoznunk. Szombaton Bilbaóban nagyon kemény mérkőzés vár ránk. Teljesen más felfogásban, más tempóban kell játszanunk, ha eredményesek akarunk lenni és ki akarjuk köszörülni ezt a csorbát.”

 

A Bilbao a kupában hazai pályán verte 2-0-ra az Huelvát, illetve az előző bajnoki fordulóban a Santiago Bernabeu Stadionban is helytálltak.

 

A Villarreal úgy utazott el El Ejidóba a helyi Polideportivo elleni találkozóra, hogy a bajnokságban nyolc forduló után még veretlenek. Szerzett 18 pontjukkal úgy állnak a negyedik helyen, hogy öt győzelem mellett háromszor játszottak döntetlent.

 

Hasonlóan jó mérleggel rendelkeznek a Bajnokok Ligájában is: a Manchesterben elért bravúros gólnélküli döntetlent a Celtic (1-0) és az Aalborg (6-3) hazai legyőzése követte.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu