Liverpool-szög a Newcastle koporsójában

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 3. 09:52
A Liverpool és a Newcastle a hírek szerint megállapodott, José Enrique 10 millió fontért a Vörösöké lesz. A Szarkákat sorban hagyják el sztárjai, Joey Barton távozására már fogadni sem érdemes. Az elbocsátó szép üzenetet már ő is megkapta.


A Newcastle a télen eladta Andy Carrollt, míg néhány héttel ezelőtt a csapatkapitány Kevin Nolan távozott a Championshipbe visszacsúszott West Ham Unitedhez. Joey Barton átadólistára került, de a klubnak szintén a Twitteren beszóló José Enrique sem lesz sokáig a Szarkák játékosa.

A spanyol hátvéd angol lapértesülések szerint rövidesen már a Liverpoolt erősíti, amely 10 millió fontot perkál ki érte.

Enrique a közelmúltban azt pedzegette, ezzel a játékospolitikával nemsokára ismét a másodosztályban találja magát a fekete-fehér alakulat, ő pedig nem szeretne asszisztálni ehhez.

Hasonlóképp fakadt ki Barton, akit amellett, hogy persona non grata lett, kétheti fizetésének megfelelő összeggel megbüntették, és a vezetőség megtiltotta, hogy együtt eddzen társaival.

Ha hinni lehet a pletykáknak, jelen pillanatban a Tottenhamnek van a legnagyobb esélye arra, hogy leigazolja a rosszfiút.

Az agresszív középpályás már a felkészülést sem az első csapattal csinálta végig, ám ennek elsősorban technikai okai voltak: büntetett előélete miatt nem kapott vízumot az Egyesült Államokba, így értelemszerűen nem tehette be a lábát az országba.

Hasonló okok miatt Yohan Cabaye és Nile Ranger is lemaradt az edzőtáborról – ha azt mondjuk, semmi sincs rendben a St. James’ Parkban, egyáltalán nem túlzunk. 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu