Legjobbjait veszítheti el télen a Loki!

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 5. 11:57
Leandro, Rudolf Gergely és Bodnár László. Ők azok, akik a télen elhagyhatják a Debrecen Bajnokok Ligáját is megjárt csapatát. A magyar futballbajnok klubmenedzsere, Herczeg András legalábbis ezt állítja.


A 10-szeres magyar válogatott futballistát a ciprusi Omonia Nicosia nézte ki magának, s könnyen elképzelhető, hogy a védőként és középpályásként is bevethető játékos csipetnyi brazíliai kiruccanást követően (2005-ben 4 meccs az Atlético Paranaense csapatában) újra elhagyja az országot.

Mindezt Herczeg András, a Loki klubmenedzsere a deol.hu internetes portálon nyilatkozta, hozzátéve, még nem tud konkrét megállapodásról. Leandrón kívül további két sikerkovács, Rudolf Gergely és Bodnár László is elhagyhatja a piros-fehér címvédőt.

A szintén tízszeres válogatott Rudolf ebben a szezonban hét gólnál jár (4-et a bajnokságban, hármat a BL-ben szerzett, azért nem többet, mert sokáig sérült volt), ez pedig nemrégiben az egyik csoportellenfél, a Fiorentina, valamint a szintén Serie A-s Livorno figyelmét is felkeltette.

A nemzeti együttes meggypiros mezét 43-szor magára öltő Bodnár László pedig korábban azt nyilatkozta, mivel 30 éves, ez az utolsó esélye ahhoz, hogy még egyszer kipróbálja magát külföldön. A bekk szerződésében ugyanis rögzített vételár szerepel, ami nem túl magas, és komoly esélye van annak, hogy kivásárolja egy külföldi klub. 

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu