Leandro szerződést kötött az Omoniával

Szerző: shLétrehozva: 2010. január 13. 11:11
Leandro aláírta szerződését új csapatánál, az Omonia Nicosiánál – jelentette be a ciprusi klub hivatalos honlapján. A Debrecenből eligazolt labdarúgó szerda reggel kanyarította rá a nevét a megállapodásra, délután pedig már edzésen vesz részt.


 


Ami napok óta a levegőben lógott, most bizonyossá vált: Leandro elhagyta a Debrecent, és szerződést kötött az Omonia Nicosiával.

A válogatott játékos kontraktusának részleteit nem hozták nyilvánosságra, így egyelőre azt sem lehet tudni, mekkora összeg cserélt gazdát az ügyletben és hány évre írt alá a ciprusi klubhoz.

Az a korábbi nyilatkozatok alapján biztosra vehető, hogy a megegyezéssel valamennyi fél jól járt, de Leandro még korábban elmondta, nem csak a pénz motiválta a döntés meghozatalakor.

„Egy nagyon komoly csapathoz szerződöm, hiszen az Omonia a bajnoki címre hajt. Cél még a klubnál, hogy bejussanak a BL-csoportkörbe, remélem, ebben segíthetem a csapatot” – mondta a labdarúgó a Debrecen hivatalos honlapjának.

Leandro hozzátette, egyelőre balhátvéd poszton számítanak rá, de előfordulhat, hogy középpályásként is szerepet kap majd. Ő azonban ott próbálja kiadni magából a maximumot, ahol legjobban szükség van rá.

 

AZ OMONIA NICOSIA NÉVJEGYE:
Becenév: Zöldek
Alapítási év: 1948
Hazai pálya: GSP-stadion, Nicosia (22 859 férőhelyes)
Vezetőedző: Takisz Lemonisz
Helyezése a 2008-09-es bajnokságban: 2.
Eddigi sikerei:
- 19-szeres bajnok
- 12-szeres kupagyőztes
- 14-szeres Szuperkupa-győztes

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu