Le Parisien: Beckham a PSG-é!

Szerző: SHLétrehozva: 2011. október 14. 12:18
Megegyezett a Paris Saint-Germain labdarúgócsapatával a futball popsztárja, az angol középpályás David Beckham - írja a Le Parisien pénteki számában.


A lap azt állítja, a felek már mindent tisztáztak, csak az aláírás hiányzik a másfél éves, ötmillió eurót garantáló szerződésról, s a 36 éves sztár az MLS-szezon végeztével (november 3-a és 20-a között) átteszi a székhelyét Párizsba.

Nem eszik olyan forrón azonban a kását, hiszen egy kis pihenő is jár a hírességnek, aki  vakációra megy családjával, majd egy rövid felkészülési időszak után, január végén számíthatnak rá a párizsiak.

A PSG újabb mezeladási bummra számíthat, nem mintha Pastore érkezése nem helyezte volna új dimenzióba a klubot ebben a tekintetben.

Csütörtökön számoltunk be arról, hogy Párizsban keres magának lakást az angol futballcsillag David Beckham, akinek novemberben jár le szerződése a Los Angeles Galaxy labdarúgócsapatánál az Egyesült Államokban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Beckham házat keres Párizsban
A francia fővárosban keres magának lakást az angol futballcsillag David Beckham - értesült a Le Monde internetes oldala. A hír szerint egy kaliforniai ingatlanügynökség párizsi kirendeltségét bízta meg Becks azzal, találjanak...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu