Lass: A Tottenhambe igazolok? Hazugság!

Szerző: shLétrehozva: 2011. augusztus 25. 14:33
Amennyire magabiztosan közölte szerdán a Marca, hogy Lassana Diarra a Tottenham Hotspur játékosa lesz, annyira határozottan közölte a francia válogatott csütörtökön a másik tekintélyes madridi lappal, az AS-szel, hogy hazugság a londoniakhoz való szerződése.


„A távozásomról szóló információ egy hazugság. Nincs megegyezés a Tottenhammel és nem is hiszem, hogy lesz" – szögezte le a 26 esztendős védekező középpályás.

A nizzai repülőtéren főnöke engedélyével bátyját meglátogató játékos hozzátette: „A Real Madridnál 2015-ig szól a szerződésem és José Mourinho az edzőm. Ennyi!"

Diarra 26 bajnokin és 10 BL-mérkőzésen lépett pályára a királyiak színeiben az előző szezonban, a hírek szerint a Spursnél heti 110 ezer fontos fizetés várta volna.

Friss nyilatkozata csak azért meglepetés, mert hónapokkal ezelőtt világossá tette, hogy elkívánkozik a Bernabéuból, és legszívesebben Angliába igazolna.

A franciának nem lenne ismeretlen a szigetország, korábban megfordult a Chelsea-ben, az Arsenalban és a Portsmouth-ban is.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu