Labdarúgás, Románia: visszatették posztjára a kirúgott Peseirót

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 8. 18:10
A román Rapid Bucuresti együttese egy szurkolói tüntetést követően menesztette ugyan a portugál Jose Peseiro vezetőedzőt, ám most váratlanul visszahelyezték állásába.


Az UEFA-kupában a VfL Wolfsburg ellen elszenvedett 2-1-es vereség után mintegy ezer fős szurkolói tüntetést tartottak, melynek során rengeteg drukkert őrizetbe vettek. A klub ezt követően rúgta ki a trénert. 

Szerdán azonban hirtelen visszahelyezték Peseirót pozíciójába. Noha a csapat reggeli edzését már ő dirigálta, mind az edző, mind a Rapid elzárkózott a nyilatkozatoktól. 

A korántsem nyugodt körülményekre utal, hogy a helyi média már azt találgatja, a bajnokságban listavezető Dinamo mögött 12 ponttal lemaradva, a tabella 11. helyén álló csapat élén mikor történik edzőváltás. Állítólag már több román és külföldi tréner neve is szóba került, de a román klub vezetőinek egyikükkel sem sikerült megállapodniuk.

A Peseiro által júniusban aláírt hároméves szerződésben található egy kikötés, miszerint 500 ezer eurót kap, amennyiben a klubtulajdonos Fahti Taher egyetértésével bocsátják el.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu