KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "RAPID BUCURESTI"
Édesnégyes: MU, Lyon, Juve, Rapid - blog 2011. március 12. 16:32 A csütörtök és a péntek nem úgy sült el, ahogy bloggerünk szerette volna, az Inter a végén kapott góllal játszott döntetlent Bresciában - odalett a fixtipp. Ám nincs megállás - ebből nem lehet olyan könnyen kiszállni. Alkalmi jósunkat elkapta a szombat esti láz, mindjárt négy találkozót pakolt be a menűsorba. Két kettőskötésről van szó, amelynek tagja például a Manchester United-Arsenal FA-kupa-negyeddöntő és a Cesena-Juve Serie A-bajnoki is. Hát akkor, staying alive!
 
Labdarúgás, Románia: visszatették posztjára a kirúgott Peseirót 2008. október 8. 18:10 A román Rapid Bucuresti együttese egy szurkolói tüntetést követően menesztette ugyan a portugál Jose Peseiro vezetőedzőt, ám most váratlanul visszahelyezték állásába.
 
Románia: a portugál José Peserio a Rapid Bucuresti új edzője 2008. június 4. 16:36 A portugál José Peserio lett a román Rapid Bucuresti labdarúgócsapatának új vezetőedzője. A tréner - aki 2005-ben az UEFA-kupa döntőjében szerepelt a Sporting Lisboával, legutóbb pedig a görög Panathinaikoszt irányította - kétéves szerződést kötött a bukaresti klubbal.
 
Fiorentina: Christian Vierit a román Rapid Bucuresti szerződtetné 2008. május 20. 12:53 Christian Vieriért, a Fiorentina olasz válogatott csatáráért bejelentkezett a Rapid Bucharesti. A román csapat évi közel 950 ezer eurós fizetést és UEFA-kupa-szereplést kínál a rutinos játékos számára.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu