KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "ROMÁN BAJNOKSÁGOK"
Fejbe verték a Steaua játékosát - videó 2011. október 31. 15:19 Hiába várták a szurkolók, hogy folytatódjon a játék, a bíró félbeszakította a vasárnap esti Petrolul-Steaua román bajnoki labdarúgó-mérkőzést. A meccsen 1-0-ra vezettek a vendégek, amikor tizenegyeshez jutottak - ezt nem bírta elviselni egy hazai drukker, aki komótosan bekocogott a pályára és hátulról fejbe verte Gheorghe Galamazt, aki arccsonttörést szenvedett. Mindezt tetézte, hogy a látogatók kapusát petárdával hátba dobták. A Ploiesti súlyos büntetésre számíthat, a három pontot vélhetően 3-0-val megkapja a Steaua.
 
Be fog jönni! - fogadási blog 2011. augusztus 12. 15:04 Vészesen közeledik a hétvége, már látszanak a Premier League hegyei, de egyet még aludnunk kell ahhoz, hogy odaérjünk. A csütörtöki szárnyaszegett nap után a péntek egy fokkal jobb, a választék nagyobb, kezd "színesedni" a táj. Bloggerünk és alkalmi posztolója ezúttal is érdekes tippekkel érkezett meg, a tenisz mellett természetesen a labdarúgásé lesz a főszerep. Szerintük ma érdemes rájuk hallgatni, mert minden be fog jönni...
 
Pénteki búfelejtő - fogadási blog 2011. július 22. 13:35 A Ferencváros kissé talán váratlan, éppen ezért fájdalmas kiesése után is felkelt a nap, jóllehet, bloggerünket elégé megviselte a tény: a zöld-fehérek elhullottak, s ment velük a továbbjutásukra feltett nagy adag pénz is. A meglepetésekkel tarkított Európa-liga-napot követően péntekre maradt a búfelejtés, jósunk ezt egy szimpla és egy hármaskötés formájában szeretné véghezvinni. Kívánunk neki mihamarabbi "felépülést"!
 
Este Európa-liga - ötöskötés! - blog 2011. április 28. 16:48 Szerdán Pinto és Pepe is kiszúrt bloggerünkkel, mindkettőt kiállította a bíró, így hiába jött be a többi két tipp, ennek a hármaskötésnek így lőttek. A megérzések viszont pontosan úgy jöttek, ahogy kellett - a Fradi kikapott, a San Antoniop győzött. Csütörtökön Európa-liga-elődöntőket rendeznek, jövendőmondónk az egyik meccset kinézte magának és meg is rakta - ötöskötésben!
 
Európa-liga, nyakon öntve! - blog 2011. április 14. 17:45 A szerda bloggerünk hármaskötésének hozott szerencsét, így még az is belefért, hogy az Inter még egy nyamvadtz döntetlenre sem volt képes Gelsenkirchenben. A tippmixesdi tovább folytatódik, csütörtökre is megérkeztek ugyanis a ropogós tippek. Természetesen a mai menü szíve-lelke az Európa-liga, de azért akad egy találkozó, ami nem a második számú kontinentális kupasorozatról szól. Egy vérbeli derbiről van szó, ezzel öntötte nyakon alkalmi jósunk a csütörtököt.
 
Bajnokok Ligája szerdára - fogadási blog 2011. április 13. 19:17 Ahogy a kedd a szerdát követi, úgy érkeznek egymás után bloggerünk bejegyzései is. A tegnapi nap felemásra sikeredett, de a tippmix kedvelői örülhettek, hiszen ezúttal nem online-fogadásokról olvashattak. Világ, láss csodát, szerdán is a tippmix hívei potyogtathatnak örömkönnyeket, s aki még a Bajnokok Ligáját is szereti, annak végképp mámoros lesz az alábbi tippsor. Persze a Real Madrid és az Inter meccsei mellé azért más is befért a menübe...
 
Sikeres hétfőben bízva...- fogadási blog 2011. április 11. 15:45 Nagyszerű vasárnapot zárt bloggerünk, megérdemelte az elmúlt időszak pechsorozata után. Az Arsenal és az Atlético Madrid három-három gólja elég volt a három-három ponthoz, és jósunk tippsorának beteljesüléséhez. A diadalon felbuzdulva újabb kettőskötést kaptunk, az egyik találkozót a román, a másikat a spanyol bajnokságban játsszák. Bízzunk a sikeres hétfőben...
 
Édesnégyes: MU, Lyon, Juve, Rapid - blog 2011. március 12. 16:32 A csütörtök és a péntek nem úgy sült el, ahogy bloggerünk szerette volna, az Inter a végén kapott góllal játszott döntetlent Bresciában - odalett a fixtipp. Ám nincs megállás - ebből nem lehet olyan könnyen kiszállni. Alkalmi jósunkat elkapta a szombat esti láz, mindjárt négy találkozót pakolt be a menűsorba. Két kettőskötésről van szó, amelynek tagja például a Manchester United-Arsenal FA-kupa-negyeddöntő és a Cesena-Juve Serie A-bajnoki is. Hát akkor, staying alive!
 
Inter és a pénteki mesterhármas - blog 2011. március 11. 17:48 A sikertelen csütörtököt jó lesz mihamarabb elfeledni, már csak azért is, mert pénteken újabb négy összecsapás vár arra, hogy megtegyék a játékos kedvű olvasók. Bloggerünk jósgömbje bepárásodott ugyan, de azóta megtisztították, így joggal bízhatunk abban, ezúttal valóban a jövőt mutatta meg alkalmi jósunknak. Az egyeskötés az esti Brescia-Inter meccsel kapcsolatos, a hármaskötésben pedig román, cseh és német élvonalbeli találkozók sorjáznak. De mik is ezek pontosan?
 
Letartóztatták a román bírófőnököt 2009. április 14. 15:19 Vesztegetés gyanújával letartóztatták a román élvonalbeli labdarúgó-bajnokságban szereplő FC Arges csapatának tulajdonosát, valamint a Román Játékvezetői Bizottság elnökét is.
 
Következő »
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu