La Liga, Sevilla: Kanouté minimum háromhetes kényszerpihenője

Szerző: shLétrehozva: 2008. október 14. 14:35
A Sevilla labdarúgócsapatának gólerős klasszistámadója, Fréderic Kanouté minimum háromhetes kényszerpihenőre kényszerül. A mali támadó kisebb sérüléssel bajlódott, a többhetes kihagyás azonban esetében a legpesszimistább előrejelzéseket is meghaladta.


A Sevilla vezetőedzője, Jiménez így három bajnokin - Almeria, Málaga, Valladolid -, két UEFA-kupa-mérkőzésen – Stuttgart, Standard Liege – és egy Spanyol Kupa-találkozón – Ponferradina – nem számíthat Kanouté játékára és góljaira.

 

Tovább nehezíti a szakvezető dolgát, hogy a támadóalakzatból többen is maródiak: Luis Fabiano csütörtökön tér vissza a válogatottból, kérdéses milyen állapotban, de a csatárként bevethető Koné és Chevantón sem teljesen egészséges.

 

Miként Diego Capel és Crespo sem, aki minden bizonnyal nem tudják vállalni a játékot vasárnap. Adriano játéka erősen kérdéses, Renato szintén hagyott ki edzéseket a napokban. A szerb védő, Dragutinovics visszatérésére további három-négy hetet kell várni.

 

Nincs könnyű helyzetben a jó erőkből álló, jó formát mutató Sevilla, amely bár bő kerettel rendelkezik, nem biztos, hogy képes a nevezetteket egyszerre pótolni. Mindebből aztán az Almeria profitálhat.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu