"Kupánvágták" az MTK forrófejű fiatalját

Szerző: shLétrehozva: 2009. március 19. 21:38
A Magyar Labdarúgó-szövetség fegyelmi bizottsága a keddi, Újpest FC elleni Magyar Kupa-találkozón sportszerűtlen gólöröm miatt kiállított Szabó Ádámot három kupamérkőzésre szóló eltiltással büntette - adta hírül az MLSZ honlapja.


A súlyosnak nevezhető szankcióból az következik, hogy a középpályás csak a döntő visszavágóján léphet pályára, amennyiben a budapesti együttes sikerrel veszi az akadályt a legjobb négy között.

Az Újpest elleni kupanegyeddöntőben 0-2-ről fordított az MTK, a mindent eldöntő találat szerzője Szabó Ádám volt, aki meglehetősen furcsa módon ünnepelt. Előbb a földre dobta mezét, majd kiszólt az újpesti tábor felé, miközben az ökleit rázva ünnepelt. Ezért megkapta a piros lapot.

„Én nem láttam pontosan, azt, ami a gólöröm közben történt, de az ő elmondása szerint csak az öklét rázta. Az, hogy ledobta a mezét, előfordult már korábban is. Akkor is megbüntettem érte, most is meg fogom! Talán azért ünnepelt ilyen módon, mert hihetetlen indulatok dolgoznak benne, és nagyon bizonyítani akar. A felkészülés alatt voltak problémái, és habár nincs a legjobb erőállapotban, a hozzáállása miatt mégsem cseréltem le” – nyilatkozta az esetről korábban honlapunknak Garami József, a kék-fehérek szakmai igazgatója.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu