Kroos lesz a Bayern új vezére?

Szerző: shLétrehozva: 2010. április 13. 09:43
Tizennyolc hónap leverkuseni zsoldoskodás után tér vissza a Bayern Münchenhez ifjú támadó középpályása, Toni Kroos. A 20 éves játékmester előre kikötötte, kezdő szeretne lenni a bőrnadrágosoknál.


"A legfontosabb, hogy stabil kezdőjátékos legyek. Húszéves vagyok, de már sokat fejlődtem, fontos építőköve voltam a Leverkusennek.

Felfelé ível a pályafutásom, és nem szeretném, ha visszaesnék, jó úton járok, tovább szeretnék fejlődni. Tudom, hogy Louis van Gaal nagy becsben tartja a tehetségeket, nagyon kíváncsi vagyok rá, pontosan milyen tervei vannak vellem. Csak remélni tudom, hogy lát bennem fantáziát."

Kroos azt is elmondta, nem fél attól, hogy csak a kispadot melegíti majd, sokkal tapasztaltabb, mint másfél éve, az előkészítésben és a gólgyártásban is sokat segíthet majd a  bajoroknak.

A középpályás a hét elején utazott Münchenbe, hogy tárgyaljon Van Gaallal, aki a hírek szerint a tízes mezt adná a sokak által Stefan Effenberg méltó utódjának tartott futballistának.Kroos 29 meccsn kilenc gólt és ugyanennyi gólpasszt jegyzett a ligában.

 

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu