Közel Wenger kapusgondjai orvoslásához

Szerző: shLétrehozva: 2010. június 6. 10:16
Közel áll a megegyezéshez az Arsenal és a Gera Zoltánt foglalkoztató Fulham labdarúgócsapata a kapus, Mark Schwarzer átigazolásának ügyében - írja a News of the World.


A 37 esztendős ausztrál válogatott a klub menedzserével, Roy Hodgsonnal folytatott tárgyalásokat, amely után közösen úgy döntöttek, hogy a 3 millió fontos ajánlat túl kecsegtető ahhoz, hogy visszautasítsák.

Schwarzer nagyszerű formában védett a londoniaknál az elmúlt szezonban, nagy szerepe volt abban, hogy az együttes az Európa-liga döntőjében menetelt. Teljesítményét jól jelzi, hogy hazája első labdarúgójaként február hónap legjobb Premier League-játékosának választották, amikor öt meccsen mindössze egyetlen találatot kapott.

A hírek szerint Arsene Wenger, az Ágyúsok menedzsere az ő személyében találta meg az orvoslatot csapata rövidtávú kapusgondjaira, és a várakozások szerint rögtön az első számú hálóőrré lép elő az ősszel, megelőzve Manuel Almuniát, Lukas Fabianskit és Vito Mannone-t.

Az átigazolás véglegesítéséig a korábban a Kaiserslauternben, Bradford Cityben, Middlesbrough-ban megfordult Schwarzer az ausztrál válogatott tagjaként a világbajnokságon szerepel a Dél-afrikai Köztársaságban.

KAPCSOLÓDÓ CIKKÜNK
Vb-2010: nagyot ugranának a Kenguruk!
Június 11-én két mérkőzéssel rajtol a Dél-Afrikai Köztársaságban a XIX. labdarúgó-világbajnokság. A sportvilág 1930 óta izgulhat a mérkőzések és a csapatok kapcsán, rengeteg legenda született, számos csodálatos történésnek...
Tovább a teljes cikkhez »

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu