Korcsmár az El meglepetéscsapatánál?

Szerző: shLétrehozva: 2010. december 15. 16:27
Varsói lapértesülés szerint januárban klubot cserélhet a tavalyi U20-as világbajnokságon bronzérmes magyar válogatott védője, Korcsmár Zsolt. Az ősszel a norvég Brann Bergenben szereplő, amúgy újpesti futballistát az Európa-liga meglepetéscsapata, a Lech Poznan szerződtetné a következő átigazolási időszakban, kész 300 ezer eurós "lelépési díjat" fizetni.


 

A Bergen opciós joggal rendelkezett, de nemrég jelezte az Újpestnek, nem tudja kifizetni a szerződésben rögzített, 250 ezer eurót pénzt. A norvégok 150 ezret fizetnének Korcsmárért. A Lech viszont állítólag jelezte, kész 300 ezret is átutalni az Újpest FC számlájára.

A poznaniak mellett az Anderlecht és a Racing Santander is szívesen foglalkoztatná a magyar játékost.

A Lech Poznan az egyik legnépszerűbb lengyel csapat, a 2012-es Európa-bajnokságra felújított stadionjába a bajnokikon is több mint húsz ezren látogatnak ki. Az Európa-liga összecsapásokon mindig megtelik a 42 ezres aréna, de ez nem is csoda, a gárda már több meglepetést is okozott a csoportkörben.

A Kolejorz becenévre hallgató együttes ugyanis idegenben 3-3-as döntetlent játszott a Juventusszal, az ex-zalaegerszegi Artjoms Rudnevs triplázott. Utána a Lech hazai pályán 2-0-ra múlta felül a Salzburgot, majd az angliai 3-1-es vereség után ugyanilyen arányban múlta felül a Manchester Cityt. A Juve elleni múlt heti hazai 1-1 pedig azt jelenti, a lengyel bajnok továbbjutott az A csoportból.

A Lech Poznannál a szerény bajnoki eredmények miatt nemrég edzőt cseréltek, Jacek Zielinski helyére az FC Barcelona legendája, Jose Mari Baquero került.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu