Kondás 2013-ig marad a Loki edzője

Szerző: shLétrehozva: 2011. május 24. 09:05
Elégedettek Kondás Elemer munkájával, így az áprilisban átmenetileg hét mérkőzésre kinevezett trénerrel új kétéves szerződést írt alá a Debrecen labdarúgócsapata - adta hírül a klub hivatalos honlapján.


A Loki vezetősége hétfőn este ült össze és határozott a tréner sorsáról: „(...) vele a gárda három győzelem mellett két döntetlent ért el, és egyszer kikapott, de a játékunk alapján akár mindegyik találkozót meg lehetett volna nyerni, csak a szerencse nem igazán állt mellénk. Az igazgatótanács végül úgy döntött, hogy továbbra is Kondás Elemérnek szavaz bizalmat."

Kondás Elemér 1993 és 1995 között a Debrecen labdarúgója volt, a csapattal bronzérmet is nyert. Ezt követően Kabára igazolt, ahol Pellei Sándor elnöksége idején öt évet játszott. Később visszatért a debreceni klubhoz, és a juniorcsapat edzője lett, majd 2002-2004 között Szentes Lázár mellett pályaedzőként dolgozott az első keretnél.

Szentes távozása után előbb a hajdúságiak fiókcsapatát, az NB III-ban szereplő Létavértest irányította, majd a második gárdájának, az akkor a harmadosztályban induló DVSC-DEAC-nak lett a vezetőedzője. Számtalan sikert ért el trénerként: ezüstérem a DVSC juniorcsapatával (2002), bronzérem a DVSC felnőtt csapatával pályaedzőként (2003, 2004), NB III-as ezüstérem a Létavértessel (2005, 2006), NB III-as bajnoki cím a DVSC-DEAC-cal (2008), NB II-es ezüstérem a DVSC-DEAC-cal (2009, 2010).

A következő cél a bajnokságot ötödik helyen zárt együttes visszavezetése lehet a dobogóra.

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu