KAPCSOLÓDÓ CIKKEK - "KONDAS_ELEMER"
Kondás: Nagyon jól mentek a srácok 2011. október 3. 19:43 Vasárnap vérbeli vidéki rangadót játszottak a Nagyerdőben, de az edzőjük értékelése szerint is kiváló teljesítményt nyújtó debreceniek esélyt sem adtak a diósgyőrieknek. Kondás Elemér külön kiemelte: a DVSC összes labdarúgója az első perctől kezdve tökéletesen összpontosítottak, „bátran felvállalták a párharcokat, és sok szép gólt lőttek.” Nem sokkal a debreceni találkozó után kezdődött az FTC-Videoton összecsapás, amely után a hazaiak szakmai főnöke, Détári Lajos a nem megfelelő támadójátékra panaszkodott…
 
Mi lehet az új Loki titka? 2011. augusztus 18. 20:00 Minden várakozáson felül teljesít a Debrecen futballcsapata az NB I-ben, az átigazolási piac fejleményei alapján nehéz lett volna arra a következtetésre jutni, hogy egy tekintélyes sikerszériával startol a 2010-es bajnok. Megpróbáltunk utána járni annak, mitől ilyen erős, vagy legalábbis mitől ilyen eredményes a hajdúsági csapat.
 
Kondás 2013-ig marad a Loki edzője 2011. május 24. 09:05 Elégedettek Kondás Elemer munkájával, így az áprilisban átmenetileg hét mérkőzésre kinevezett trénerrel új kétéves szerződést írt alá a Debrecen labdarúgócsapata - adta hírül a klub hivatalos honlapján.
 
Sztármodell az új Loki-edző lánya 2011. április 21. 16:08 Honlapunk a sportvilág történetei mellett figyel arra is, hogy az érdekes „körítésről”, a sportemberekhez kapcsolódó érdekességekről is beszámoljon. Köztudott, hogy szerdán Kondás Elemért nevezték ki vezetőedzőnek a debreceni futballcsapatnál, a hírhez kapcsolódva pedig most röviden említést teszünk arról is, hogy a szakember lánya bizony híresebb a papánál.
 
Hivatalos: Kondás a Loki edzője 2011. április 20. 15:19 Kondás Elemér irányíthatja a DVSC-TEVA együttesét a tavaszi idény hátralévő részében. A klubvezetés az eddig a DVSC-DEAC-ot dirigáló edzőt bízta meg a szakmai munka irányításával, Sándor Tamás és Györki Gábor pályaedzők, valamint Erdélyi Miklós kapusedző segíti majd.
 
Megtalálták Scasny utódját Debrecenben? 2011. április 18. 13:20 Az eddig a tartalékcsapatot irányító Kondás Elemért nevezheti ki a Debrecen labdarúgócsapata a hétvégén lemondott Zdenek Scasny helyére - értesült a civishir.hu. A hírt a Loki hivatalos honlapján még nem erősítette meg.
 
 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu