Klasszisukat vesztették a kék-fehérek

Szerző: shLétrehozva: 2009. június 4. 11:40
Hat év után távozik az MTK-tól Végh Zoltán, korábbi magyar válogatott kapus. A 38 éves hálóőr a SportHirado.hu-nak elmondta, nem saját elhatározásából távozik a kék-fehérektől, a klub radikális költségcsökkentési terveibe az ő - és Mladen Lambulics - fizetése már nem fér bele. A lejárt szerződésű játékos így ingyen távozhat a Hungária körútról. Akár két kerülettel odébb...


Hat sikerekben - és fiatalításban - gazdag esztendő után a következő szezontól már nem a patinás MTK mezében fut ki a pályára Végh Zoltán. A rutinos kapus kényszerhelyzetbe került társával, az évek óta előtte futballozó szerb Mladen Lambuliccsal egyetemben.

A Domonyai László vezérigazgató vezette kék-fehérek ugyanis radikális költségcsökkentésbe fogtak. Márpedig ebben a kiemelt fizetési kategóriába tartozó két játékos már nem fér bele.

"Ilyen a labdarúgó élete. Nem érzem túl jól magam az eset után. Hat év után hagyom itt a csapatot. 2003 augusztusa óta, azt hiszem meccset sem hagytam ki. A nyáron mindenesetre megszerzem a kapuslicenszt. Ennek ellenére úgy gondolom, egy évet még mindenképpen bírok és szeretnék is lejátszani" - nyilatkozta honlapunknak Végh.

Hogyan tovább 38 évesen? - vetődik fel azonnal a kérdés. A korábbi válogatott hálóőr azonnal reflektál: "Még nem tudok biztosat mondani, valószínűleg hétfőn dől el, hogy hol folytatom. Ahogy sok helyen megjelent, tény, hogy a pakliban van az Újpest is."

 
AJÁNLOTT OLDALAK
 » love.hu
 » ingatlanok.hu
 » book.hu
 » Utasbiztosítás a Biztosítók.hu-n
 » biztositok.hu
 » data.hu